Şimdi Ara

Gözümde bir şey yok fakat batma hissi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4 ay önce test kitabımın ön yüzündeki plastik kaplamaları (11. sınıf Matematik yazısının üzerine görünüşü parlak olsun diye dandik bir şekilde kaplıyorlar.Bu şey kazınabiliyor sivri bir şeyle ve kazıyınca ilginç bir şekilde zevk alıyordum ) kalemle kazıyordum.Onu kazırken gözüme o plastik kaplamalardan küçük bir parça geldi ve gözümde abartmadan söylüyorum 3 hafta falan kaldı.Diyeceksiniz şimdi; "Yavrum sen aptal mısın ? Niye doktora gitmedin ?" Evet sanırım aptalmışım. Doktora gitmemekle hata yaptım.Ayrıca biraz korkuyordum neyse o plastik şey gözümden çıktı benim 3 hafta sonra.Fakat o 3 hafta içinde ne acılar çektim onu çıkarmak için.Bir ara okula böyle vampir gibi gittim sol gözümün neredeyse hepsi kanlanmıştı yani harbiden vampir gibiydim bir ara.Çok takıntı yaptım sol gözümü o illeti çıkartabilmek için :D Hatta foruma da konu açmıştım.Neyse işte ben onu böyle gözümü kanata kanata bir şeyler yapa yapa çıkardım 3 hafta sonra.Bu çıktıktan sonra gözümde sürekli bir batma hissi oldu.Yani yaklaşık 3 aydır böyle bir sorunla karşı karşıyayım.Psikolojik bir şey gibi sürekli orada bir şey hissediyorum.Gözümde bir şey yok yani çok eminim bundan.Kapağını kaldırıp bakıyorum.Hiçbir şey olmamasına rağmen gözümde sanki bir şeyler varmış gibi hissediyorum.Dün de bu his yüzünden gözüme kafayı taktım yine uğraştım bugün gözüm kanlanmış.O yüzden bu konuyu açtım.Bir tavsiyeniz var mı ? Çünkü bu göz şeysi yüzünden kafayı yiyeceğim

HAYATİ ÖNEMDE NOT : Göz konusunda doktorlardan korkuyorum bu arada bilmiyorum gözümden huylanıyorum yani doktor gidecek bir şeyler yapacak bakacak falan neyse korkuyorum gitmek istemiyorum anlayacağınız.O yüzden lütfen doktora git demeyin.

HAYATİ ÖNEMDE NOT 2 : Niyeyse böyle bir konu açtığım için kendimi gerizekalı bir psikopat olarak görüyorum arkadaşlar :D Psikopat diyebilirsiniz en doğal hakkınız.

• Açılınnnnn Ben Doktorum..

Edit: en iyisi sen iyi bir doktoro git
  • Yaş max 9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarilaci1928 kullanıcısına yanıt
    Bilemedin 11
  • Hocam acikliyorum ; Simdi goz sivisi demir tozu vs dahil herseyi eritebilir.Sadece proteini eritemez.Tirnak vs cikinca onu eritemeyecegi icin o gozde kendine yer acar.Boylece o bosluk dolmayacagi icin hep bi batma sanki hala icinde varmis gibi hissedersin .Gec kalmis bile olabilirsin cabucak gitmen gerek Birde eger benim dedigim gibiyse dua et irisde kendine yer acmamis yoksa omrun boyunca(tedavisi var mi bilmiyorum) gozunun onunde hep bi cizik olacakti

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Hocam acikliyorum ; Simdi goz sivisi demir tozu vs dahil herseyi eritebilir.Sadece proteini eritemez.Tirnak vs cikinca onu eritemeyecegi icin o gozde kendine yer acar.Boylece o bosluk dolmayacagi icin hep bi batma sanki hala icinde varmis gibi hissedersin .Gec kalmis bile olabilirsin cabucak gitmen gerek Birde eger benim dedigim gibiyse dua et irisde kendine yer acmamis yoksa omrun boyunca(tedavisi var mi bilmiyorum) gozunun onunde hep bi cizik olacakti

hocam ciddiyet lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen4693

quote:

Hocam acikliyorum ; Simdi goz sivisi demir tozu vs dahil herseyi eritebilir.Sadece proteini eritemez.Tirnak vs cikinca onu eritemeyecegi icin o gozde kendine yer acar.Boylece o bosluk dolmayacagi icin hep bi batma sanki hala icinde varmis gibi hissedersin .Gec kalmis bile olabilirsin cabucak gitmen gerek Birde eger benim dedigim gibiyse dua et irisde kendine yer acmamis yoksa omrun boyunca(tedavisi var mi bilmiyorum) gozunun onunde hep bi cizik olacakti

hocam ciddiyet lütfen

Hocam ciddiydim yazdiklarimda saglikta saka olmaz

• o plastik parçanın bedeni çıkmış ruhu kalmış onla birlikte yasicaksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperen4693

quote:

hocam ciddiyet lütfen

Hocam ciddiydim yazdiklarimda saglikta saka olmaz

tırnak ne alaka protein falan saçmalamışın :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.