Şimdi Ara

60 bine sıfır 'benzinli otomatik' Sandero mu yoksa 2. el 2012 Civic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aveo 'yu sattıktan sonra yeni araç alma durumuna geçtik, bütçe 50-55 bin. En fazla 6-7 yıllık düşük kilometre otomatik vitesli araçlara bakıyorum, ancak peder bey illa ki sıfır al daha az değer kaybeder, sıfır olsun Dacia olsun diyerek bizi Sandero'ya yöneltiyor. Facebook sayfalarında epey araştırdım, yarı otomatik şanzımanında beyninde kararsızlıklar, kalkışlarda aşırı titreme, sıkışık trafikte kararsızlık yaşandığını söyleyen ve aracı aldığına lanet eden bazı kullanıcılar mevcut. Sayıları da azımsanacak miktarda değil. Benim düşüncem ikinci el alma eğiliminde ancak Van ve çevresinde seçenek pek olmadığı için 0 km araç aklımı çeliyor.

siz olsanız; Sandero yerine 60 bine 2012 Civic, 2011 J kasa Astra vb. araçlara mı yönelirsiniz? Yoksa illa sıfır olsun Dacia olsun mu dersiniz? Gerekçeleriniz neler?

Ayrıca başka araç önerileriniz varsa da öğrenmek isterim.

• Otomatik alacaksaniz civic.

Manuel alacaksaniz sandero.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. EL 2012 -2011 Civic olsun , astra olsun veya latitude bakardım ben sıfır diye dacia almazdım.

Örnek ilan:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-latitude-501450905/detay
  • Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    hocam Latitude'u alınca son sahibi olanlar kulübüne üye olurum sanırım. Daha önce Marea ve Aveo sattım, satışları çok ağır ve zahmetli oluyor . O yüzden bir daha piyasası ölü araç almak istemem.
  • hocam sandero manuel dizel kullanicisi olarak yaziyorum. 10 yasinda focus 2 bu arabaya her anlamda tur bindirir.

illa yakin cevre bakma gezen adam diye bir servis var cuzi fiyata bakarlar senin yerine istedgin araca. hatta nakliye bile ayarliyorlarmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 civic o kasanın fazla özelliği olan özel üretim civic idir. Tavsiye ederim Alanlarda satmıyor iyi şanslısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

2012 civic o kasanın fazla özelliği olan özel üretim civic idir. Tavsiye ederim Alanlarda satmıyor iyi şanslısınız.

hangi model hocam en son kasadan bir önceki mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

quote:

2012 civic o kasanın fazla özelliği olan özel üretim civic idir. Tavsiye ederim Alanlarda satmıyor iyi şanslısınız.

Aynen hocam. Bende de 2015 modeli var. 2012 modeller özel üretim bir kaç fazlası var. İlginç bir şekilde bizim araçlara yapmadıkları güzellikleri o sene yapıp bıraktılar. Çok sorun değil ama iyi olurdu

• quote:

quote:

quote:

Aynen hocam. Bende de 2015 modeli var. 2012 modeller özel üretim bir kaç fazlası var. İlginç bir şekilde bizim araçlara yapmadıkları güzellikleri o sene yapıp bıraktılar. Çok sorun değil ama iyi olurdu

ne gibi fazlalık hocam bir de sizin kasa bence en guzel kasa altı yuksek en azından

• quote:

hocam şu ilan nasıl sizce?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-cok-temiz-honda-civic-500860710/detay

bu araca bakayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

hocam şu ilan nasıl sizce?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-cok-temiz-honda-civic-500860710/detay

bu araca bakayım mı?

Hocam o ilanda ki araç fd6 yani benim bahsettiğim kasanın bir önceki kasası. Büyük ihtimalle 2012 yılında yola çıkmış. Bizim kasa fb7. Yani bu araçların fiyatları bu. Ben olsam Fb7 kasayı tercih ederim. Bir önceki kasadan pek anlamam ama çalıştığım yerde birisi 50bin de 2011 model ilandaki aracı 64bin tl ye sattı. 2012 model aracın 70bin tl ye yakın olması beklenebilir. Ben çok memnunum aracımdan. Bazen tek eksik olarak konfor geliyor aklıma ama sebebi benim aracı çok hızlı kullanmam ve aracın virajı keskin alabilmesi, spor kullanımı ve sorunsuzluğu için süspansiyonlarin sert olması. Lastik değiştirerekte konfor yükseltilebilir ilanda ki kasanın motor sesi içeriye çok geliyordu bir kere binmiştim başka bir şey diyemem ama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne gibi fazlalık hocam bir de sizin kasa bence en guzel kasa altı yuksek en azından

2012 kasada bizimle aynı kasa, Fb7. Fakat kasa değiştiğinde ilk yıl ve Honda nın bilmem kaçıncı kuruluş yılına özel özellikleriyle geldi. Bildiğim bir kaçı katlanır dikiz aynası, otomatik kapanır camlar (hepsi), anahtarla kapanan camlar falan.. Araştırılırsa daha detaylı bilgi alınabilir ben öyle hatırlıyorum.

Haklısınız aracın yüksekliği ideal.

• 60 bini dacia ya versem uyuyamazdım heralde

• 2008 civic var otomatik , sıfır araba arayışındayım , biçok modeli test ettim. Dacia yı denediğimde kendimi babamın eski aracı olan toros ta oturuyorum zannettim :) fiyat diğerlerine göre ucuz ama sırf sıfır diye alınmaz... Megane 4 güzeldi ama , bana hitap etmesede tavsiye ederim...
  • 67 bine 0km 1.6 Hyundai Elantra var benzinli. 127 beygir mi ne olması lazım. Tüple de uyumlu motoru düşünülüyorsa. Bütçe yeterse bakın derim.

• dacia sıfır olsa kaç yazar olmasa kaç yazar dacia zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

67 bine 0km 1.6 Hyundai Elantra var benzinli. 127 beygir mi ne olması lazım. Tüple de uyumlu motoru düşünülüyorsa. Bütçe yeterse bakın derim.

67 değil , 76 bin TL o. Tabi benim bahsettiğim benzinli otomatik. Ayrıca aracı inceledim, malzemesi çok kötü, bayağı malzemeden çalıp maliyeti düşürmeye çalışmışlar. Alınası bir araç gibi gelmedi bana.
  • Sandero'yla civic'in en eski modeli bile kıyaslanamaz. Saniye düşünmeden civic alın hocam.

• 60 a ibiza polo fiesta alinir(2.el otomatik)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jozef38

2. EL 2012 -2011 Civic olsun , astra olsun veya latitude bakardım ben sıfır diye dacia almazdım.

Örnek ilan:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-latitude-501450905/detay

Hala civic diyorsun ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.