Şimdi Ara

+60 blade master satan buraya acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU BUGÜN KÜ AYNI TOPİCKİ 2. AÇIŞIM SORRY
    BYLER ÖNCELİKLE ÜST KONUYA YAZ DİYENLERE VE BAN YAZANLAR DAN ÖZÜR DİLİYORUM ÜST KONUYA YAZDIM FAKAT ŞEYİNE TAKAN YOGH

ARKDAŞLAR BANA HERHANGİ BİR SERWERDA (MANES, PATHOS, EDANA HARİÇ) +60 MASTERLI WARRİOR LAZIM İTEMLİ OLMAK ŞARTIYLA GİZLİ SORUSU FLAAN OLCAK VE İSTANBULDAN OLUCAK TAKASI YÜZ YÜZE YAPICAZ ...

İŞDE BUDA BNM CAHARIM
    [img=http://img86.imageshack.us/img86/8156/powerpriest2cz5.th.jpg]

NİCK:POWER_PRİEST_PLAY_
    LVL:61%54 PALADİN
    CLAN: ENEMY G2 PELERİNLİ
    SERWER: XİENON ismi duyulmuş bir priestir
    buffer +healer + malice

İTEMLERİM
    +8/15 STR ELBİSE SET
    +8 TAKI SET
    MİRAGE SWORD +6
    +5 SPEAR KALKAN
    jungment scrolu flaan hazır
    GÖREVLERDEN GELEN CRAFT TAKILAR VAR BİDE

İŞDE BU CHAR VE İTEMLER KARŞILINDA +60 WARRİOR İSTİYORUM İSTEDİM WARRİORDAKİ İTEMLERDE

+1 REBİTH CHİTİN SET
    +1 REBİTH GLAVE EN AZ
    +8 TAKILAR
    ve master açık olması lazım

BANA ULAŞMAK İÇİN ŞU MSN EKLERSENİZ SEWİNİRİM : warrior_lazim@hotmail.com

NOT:ilgilenmeyenLER, istanbul içinden olmayanlar, masterlı warrioru olmaynlar eklemesin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisliick -- 6 Eylül 2006; 16:02:59 >

• Kardeşim sürekli topic açıp durma aynı topicini upla ama sürekli topic açma lütfen ayrıca ümidini kırmak gibi olmasın ama pek kimsenin böyle bir takas yapacağını sanmıyorum.
  • YA TEKLİFLER WARDA HEP Bİ KURUSU WAR ADAMLARIN YA İSTANBULDA DEĞİL YA İTEMSİZ YADA MASTERSIZ
  • ben hiç zannetmiyrum oyle bir warrioru olan kişiin takasa girecegini
    senin verdigin chara ancak ynei master açılmış adam verilirler ve o itemlere sahipse zaten adam warriorun masterdan sonraki halini görünce inan asla ve asla satmayacaktır
    çünkü warrioru kas kas kas hep kahrolursaun 60+ oldugun an tadını çıkartmaya başlarsın zannetmyorum takasa girsiler he satarmısn dersen ilgileniriz...
    Char Lowe_uk forumdan bulabilirsiin...
  • Kusura bakma ama kardeşim aynen katılıyorum böyle bir takas yapıcağını sanmıyorum..zorr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.