Şimdi Ara

##HERADA 37 Lvl S/s NUKER+20 M Gold 15 YTL yada 100 SİLK##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karakter çok hızlı lvl atlamakta.alıcı çıkıncaya kadar +40 olur.kendi levelinde kurdu var.wizard avatar set var.skilleri 35 lighting max 32 cold defans buffu,snow shield ,pasif skill açık cold nukelerin 2. ve 4. ü açılacak.bicheon 31 73 combosu için gerekli combolar açık(ve açılacak) yatır batır,defans buffu ve pasif skill açık. 20 m gold bulunmakta ben 9.5 ytl ye aldım 20 m goldu.resimde 19m var ama arkadaşa borç verdim 1 m geri alınca olucak

resim
     ##HERADA 37 Lvl S/s NUKER+20 M Gold 15 YTL yada 100 SİLK##

ödeme bilgisi:alıcak kişiye verilecek banka hesabına para yatırıldıktan sonra charın bütün bilgileri verilecektir.silk için ise önce e-pin alınacak daha sonra char verilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :White:DeviL: -- 30 Kasım 2008; 18:36:59 >

• charın hakkında bilgi verirmisin?
  • hercules dışında server a sıcak bakmıyorum
  • upp 37 %50 oldu
  • cık olmaz
  • up
  • upppppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • upppppppppppp
  • 32 glavye olurmu
  • 100 silk eklendi

@No0B olmaz teşekkürler.
  • Ok Np bayrama kadar 42+ olursa alabilirim
  • olmaz çünkü başka servera geçtim kasamayacağım ama alan kişi 3-4 güne iyi kasarsa olur.

ayrıca bir yığın elixir var 2-3m eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :White:DeviL: -- 30 Kasım 2008; 19:02:58 >
  • uppo
  • upppppp
  • uppppppp
  • upppppppppppppppppppppppppppppp
  • Arkadaşlar Bedava Silk isteyen (dogu.kan.09@hotmail.com) eklesin eger caharınız calınır soyulur filan diyosanız korkmayın charınız soyulursa sıze ben char verecem KorkMayA GErek Yoq hadi iyi kasmalar
  • uppppppppppppppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

Orjinalden alıntı: morandi111

Arkadaşlar Bedava Silk isteyen (dogu.kan.09@hotmail.com) eklesin eger caharınız calınır soyulur filan diyosanız korkmayın charınız soyulursa sıze ben char verecem KorkMayA GErek Yoq hadi iyi kasmalar

ananı da al git

AKP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.