Şimdi Ara

60 Liraya alınabilecek en iyi işlemci soğutucusu ( Gaia Alındı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce LGA775 sistemde kullanacağım sonrasında AM3 sistemde kullanılmak üzere , bir soğutucu arıyorum ...

Şu anki E4300 işlemcim boşta 55-60C lerde geziyordu ki , yük altında 75-77 leri bulmaya başladı . Stok fanla daha ne kadar gider bilmiyorum

Neyse ben bunu düşünüyorum ama dur daha iyisi var bu fiyata derseniz eğer tavsiye bekliyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/thermaltake-cl-p0600-contac21-lga775115511561366-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58990

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 20 Kasım 2012; 1:46:33 >

• alınabilir fena degil
  • Xigmatek Gaia'yı aldım arkadaşlar yalnız , FAN'ı soğutucuya nasıl takacağım onu daha çözemedim

edit : dikkatlice inceleyince çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 20 Kasım 2012; 2:21:45 >
  • thermaltake contac21 alsaymıssın keşke suan bulundugum ortam 23 derece işlemci 17 :) güzelde bir macun alsaydın
  • Resimde görülene göre TT'de 4 ısı iletim hattı var. Bu nedenle daha iyi bir seçim olabilirdi ancak Gaia'nın yaprak sayısı daha fazla. TT işlemci üzerindeki anlık ısı artışlarında daha başarılı olurdu diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet biraz öyle oyunlarda bile bir degişiklik yok 33 dereceyi geçmiyor. vede ben ttye 1 fan daha bagladım 2 fanla gayet güzel birde thermaltake macun alıp sürdüm tavsiyem kasanda boş fan varsa alıp takman
  • Aslında hava soğutmalı olarak tavsiye edebileceğim Thors Hammer var Xigmatek'in ancak fiyatı 120TL civarında ve fansız geliyor. 2 fan alıp takarsanız güzel sonuçlar alabileceğiniz bir ürün.
  • bunun fanı hangi yöne bakacak , egzoza mı yoksa içeriye doğru mu ???

Benim Thermaltake mambo kasanın arkasında CPU fan takmak için boşluk yok , şimdi tüm sistemi söküp takmak lazım ... Üşeniyorum açıkcası
  • Cpu soğutucusundan geçen havayı egzozdan dışarı atmanızı öneririm ama bazı kasalarda montaj o şekilde yapılamıyor mofsetlerden ötürü.
  • Gaia hakkında yorumunuz nedir ? sıcaklıklar ne alemde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

Gaia hakkında yorumunuz nedir ? sıcaklıklar ne alemde ?

daha takamadım , bakalım yarın takacağım sisteme . açıkcası herşeyi sökmek gözümde büyüyor biraz
  • Ben yorumda bulunayim...

Bugun vatandan aldim ve q6600 islemcime taktim...

Stok fan disinda Kullandigim ilk fan oldu kendisi...

Kurulumunu yapmakta zorlanmadim degil, ilk kez kullandigim icin olabilir, ama anakarti sokmem falan iyi oldu, temizlemis oldum iyice...

Kurulumu cok zor degil ama basit de degil...

Heleki o fana tutresim onleyici plastikleri geciek gercekten ugrastirdi...

Performansina gelince, stok fani soktugumde kupkuri ve azicik bir termal macunla karsilastim...3.0 ghz oc yaptigimda bosta 40-50, yukte 80 derece idi...

Bununla oc.suz bosta 20-30 derece, yukte 40-48 derece idi...

3.0 ghz voltajsiz oc.da ise bosta 30.larda, yukte 50.lerde idi...

Bence gayet iyi...

Sesine gelince malesef cok sessiz degil...ama fan ayarsiz kullandim...

Neticede anakart sokme takma ile ugrasmayacaklarin uzak durmasi lazim :)

Bakalim 3.4 ghz voltajli oc yapabilirsem ne olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.