Şimdi Ara

60 liraya kadar kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar nasıl oldugu farketmez kulak ici yada dısı ancak söyle ögrenci isi iyi bi müzik keyfi icin hangi kulaklıgı öneririsiniz?

• bana da lazım. takipteyim.
  • Kulakiçi;
    Hepsiburada.com EP630 Siyah

Yurtdışı alışveriş imkanınız varsa bütçeyi biraz arttırarak;
    http://www.cdjapan.co.jp/search3.html?q=cks55x&media=&r=any&step=20&order=score
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Kulakiçi;

Hocam bu kulaklığın tizi nasıldır? Slow, alternatif rock ve enstrumental müzikler için uygun mudur? Birde ses yalıtımı var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Kulakiçi;

Hocam bu kulaklığın tizi nasıldır? Slow, alternatif rock ve enstrumental müzikler için uygun mudur? Birde ses yalıtımı var mıdır?

Tiz konusunda fazla beklentiye girmemek lazım. Fiyatına göre iyi denebilir.

• quote:

quote:

quote:

Kulakiçi;

Tiz konusunda fazla beklentiye girmemek lazım. Fiyatına göre iyi denebilir.

tiz için bu ayarda hangi kulaklıklar var?

• Metabolism kullanıcısına yanıt
    Sakın ha EP630 alma hacı sen, aman diyeyim :) Sana MX serisi gider bence. MX270, MX375 ve ya MX470. Bunları kullandım ben biliyorsun :) Deneteyim sana bugün. Tiz konusunda iyi bence bunlar, abartı bas yok bence istediğin gibi. Yani rock için uygun olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 26 Şubat 2014; 15:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Sakın ha EP630 alma hacı sen, aman diyeyim :) Sana MX serisi gider bence. MX270, MX375 ve ya MX470. Bunları kullandım ben biliyorsun :) Deneteyim sana bugün. Tiz konusunda iyi bence bunlar, abartı bas yok bence istediğin gibi. Yani rock için uygun olduğunu düşünüyorum.

Bugün sorucaktım zaten sana gelince daha ayrıntılı konuşalım knk :)

• Metabolism kullanıcısına yanıt
  • MX serisi kulaklıklar izolasyon konusunda kötüler. Ayrıca sürücü ömürleride kısa.
  • quote:

MX serisi kulaklıklar izolasyon konusunda kötüler. Ayrıca sürücü ömürleride kısa.

Malesef izolasyonları kulak içlerine oranla yerlerde ama kulak içi kullanamayanlar ve ya kullanmak istemeyenler için idael. Ses seviyesini birkaç tık aşağıda kullanmak da izolasyonun kötülüğünü örtüyor.

Sürücü ömürlerinden kasıt nedir hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 26 Şubat 2014; 22:09:35 >
  • quote:

MX serisi kulaklıklar izolasyon konusunda kötüler. Ayrıca sürücü ömürleride kısa.

hocam 35-40$ a kadar tizi ve izolasyonu iyi tavsiyeniz var mı?
  • 50 TL'ye Philipsin vardı kulak üstü kulaklıkları onlar iyi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Judgement.. sürücüleri çabuk bozuluyor. Dayanıksız.

@Metabolism CKS55X tavsiye ederim. Cdjapan ve ikinci el bölümünde satılmakta.
  • quote:

@Judgement.. sürücüleri çabuk bozuluyor. Dayanıksız.

Tesekkur ederim hocam :) cks55x alicam muhtemelen. Cdjapanda extra kargo ucreti var mi acaba?

• quote:

quote:

@Judgement.. sürücüleri çabuk bozuluyor. Dayanıksız.

Tesekkur ederim hocam :) cks55x alicam muhtemelen. Cdjapanda extra kargo ucreti var mi acaba?

Kargo ücreti 15 TL civarı olması lazım ama yineden TR'den ucuza gelir. Kutulu ürün ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.