Şimdi Ara

60 LvL da en iyi farm nerde yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60 lvl da 9 gap a girecek bir char , yüksek lvl bir charın yardımı ile (88+Nuker yada wizz char ile) en iyi farm ı nerde yapabilir ?
    Yani o lvl da mobların cok cıktığı ve hızlı spawn olduğu yerler neresidir ? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

• taklamakan arenanın altındaki tünelin yakınlarında 70Lv moblar var tavsiye ederim.
  • hmm orası aklıma gelmemişti. Ben daha cok bonelri ve shaman ları düşünmüştüm. Orayada bakarım
  • Cavedeki 69lvl elinde 2 tane stun olan moblar(adını unuttum) çok iyi spawn oluyor.Onlar olmazsa boneler iyidir.
  • bence 61-62 civarı olup sniperlarda kasabilrsin.Yada Cave de
  • 60 ile 100 lvl arasında 3 ay fark var, heleki 400k sp en yoksa bu 5+ ay yapar. (power lvlle daha kısa) 60 lvlde sp farm yapmak çok zordur, çok zahmetlidir, uzun sürer emeğinin karşılığını vermez. bunun yerine düşük lvlde yapacağın sp farm 100 lvli hedef alacak kişi için daha kolay ve daha kısa sürer. 60 lvl charında varsa kendi hazırladığım konu var wolfle sp farm yapma. kendini zorladığın zaman max günlük 60k sp kasıyorsun. zorlamadan düşük lvl wolfle 20k ya ulaşırsın günlük.

silkroadmax dan bakabilirsin konuma. burada o konuyu gösteremem yasak.
  • Ayrıca charda preplus +sp ticket+pet var.Bunlarla 1 ayda nekadar kasabilirim ? Tabi yüksek lvl bi charla kasıcam diğer türlü uraşamam farm için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 28 Mayıs 2009; 14:48:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50K'ya en iyi laptop
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Upppp. yokmu başka bi yer söyliyecek olan
  • Upppppp
  • Cevap yazmadan geçmiyelim en azından bi up yazalım beyler plss.
  • 60lvlda bonelar süper olur
    bu arada up
  • 60 level karakter yerine 0 dan karakter aç onglerde sp farmını bitir sonra plevela geç..şimdi 60 levelda günde 20 k kastın diyelim onglerde 40 k ksarsınsın daha fazlada olabilir..1 ayda 1 m yaparsın iş tamamdır 60 levelda 1 ayda kaç yaparsın bilinmez..zaten 1 haftada 1 m sp kastıktan sonra karakterini 60 level yapabilirsin.
  • Bencede yeni char açman en mantıklısı,pre plus ve ticket ile 1 ayda 800k ile 1m arasında rahat sp kasarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.