Şimdi Ara

60 lvl oldum ne yapmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu internet sitesinden kurdum ve 60 lvl oldum. ex barı artık yok kısıtlı kullanıcı durumuna düştüm galiba ne yapmalıyım CD mi almam gerek yoksa yama felanmı indireceğim yardım ederseniz sevinirim.

• Orjinal sunucularda oynuyorsanız The Burning Crusade expansion'unu kurup,hesabınızı yükseltmeniz gerek.İster CD alırsınız,ister internetten indirip CD key alabilirsiniz(daha uygun olur,fiyat açısından)

Eğer korsan sunucudaysanız yapabileceğiniz birşey yok
  • ben genelde wowpazar.com dan alıyorum ama kredikartın warsa kendin al dicem ama adamlar ordan daha ucuz satiyor :D garip ama prepaidleri kendi kredikartınla la kesinlikle tawsiyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Orjinal sunucularda oynuyorsanız The Burning Crusade expansion'unu kurup,hesabınızı yükseltmeniz gerek.İster CD alırsınız,ister internetten indirip CD key alabilirsiniz(daha uygun olur,fiyat açısından)

Eğer korsan sunucudaysanız yapabileceğiniz birşey yok

The Burning Crusade expansion u nereden indirebilirim. Sitesinde göremedim öyle biryer.
  • resmi siteden indirdiğiniz client'ın wrath of the lich king dahil full client olduğunu düşünüyorum. dolayısıyla bir yerden The Burning Crusade key'i satın alıp accountunuzu upgrade etmeniz yeterli olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.