Bildirim
60 LVL OYUN PARASINA SATILIK CHAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
adamın bi para etmez sölim bir de 1.2 gb istemişin sen onu 100m fln yap hatta 100m bile fazla -
lvl 60 mage için kıyafetler ezik
görev leri yap ex kazanda lvl aatlada daha ii bi paraya sat ok -
quote:
Orjinalden alıntı: GooDWarioR
60 LVL MAGE
LVL : 60
NP : YOK
İTEM : +8 WİZARD +7 HEALT BONUS KIYAFETLER.
GÖREVLER : HİÇ BİRİ YAPILMAMIŞ.
SERVER : OLIMPIA
NICK : BuyuTanrisi
İSTEDİĞİM : 1,2GB sadece! Nedeni acilen oyun parasına ihtiyacım olmasıdır. Sadece görevleri yapıp satsanız eminim 1 gb ye yaklasırsınız.
SS varmı? gizlisoru falan -
tabıkı var bır dıger arkadasımız dıyorki ezik sana sunu dıyım dostum 100m dıyorsabn bunun yan charlarıda var warior 45 lvl asas 40 lvl onlarıda kas 50 ye yap gorevlerını al sana para... Ama benım ugrasmaya vaktım yok acılen nakıt'e ıhtıyacım var gizli sor vs vs herseyi var. -
PARAM OLSAYDI ALIRDIM. -
Alınmayacak gibi değil zaten.. Her yönden her türlü kar'a geciyorsunuz. -
olmaz öyle gizlisorusu var o var bu var demenkle.
ŞİMDİ İNANMAMIZ İÇİN ŞUNU YAP.
OYUNA GİR 60 CHARI AC VE OYUNDAYKEN ORTAYA YAZ. BUCHAR OYUNPARASINA SATILIKTIR 1.2GB VE DONANIMHABER YAZ. İNANALIM -
:S ben direk vericem sazen size charın şifresini itemleri aktarıcam veya item yerine 25m degerınde bısı verıceksınız bakıcaksınız beyenırsenız telefon numaranızı verıceksınız TELEKOM'da calısıyorum butun herseyı otomatik olarak sorun yaşamadan telefon uzerınden halledicem. -
KARDEŞ
SATMADIN DİMİ BEN DÜŞÜNÜORUM ALMAYI SAKIN BİŞİ YAPMA
mail adresim whyhionewhy15@hotmail.com ekle konuşalım -
GOODWARRIOR SANA PM ATTIM İSTERSEN BAK ?_?
YADA İSTERSEN PM LE NO NU WERDE KONUŞALIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HioNeTaCKo -- 17 Ağustos 2006; 10:47:00 > -
bu char bence o kadar para etmez çünkü hiç bişeyi yok bunun:(( -
quote:
Orjinalden alıntı: GooDWarioR
tabıkı var bır dıger arkadasımız dıyorki ezik sana sunu dıyım dostum 100m dıyorsabn bunun yan charlarıda var warior 45 lvl asas 40 lvl onlarıda kas 50 ye yap gorevlerını al sana para... Ama benım ugrasmaya vaktım yok acılen nakıt'e ıhtıyacım var gizli sor vs vs herseyi var.
onlar da işe yaramaz -
ben almaya raazıyım kardeşim -
Bncede İTEM YOK BİŞEY YOK o char en fazla 70 m falan eder Eziq Char !!! Üstünde +8 Elbise olsaydı daha i idi -
quote:
Orjinalden alıntı: GoldenLotus
adamın bi para etmez sölim bir de 1.2 gb istemişin sen onu 100m fln yap hatta 100m bile fazla
1 gb ztn 100 m ediyor
satan arkadaşta bilmiyor galiba 10 gb 1 milyar eder. -
yok oyun parasını bulmak kolay ben weririm o parayı -
-
quote:
Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo
yok oyun parasını bulmak kolay ben weririm o parayı
Neden??? Cünkü arkasında Ben varım -
ewet kardeş senden cvp bekliorum bak alma ihtimalim çoooooook yüksek
Benzer içerikler
- int priest stat
- transformation totem nerden düşer
- mage master açma
- doğum tarihi bulma programı
- chat görevleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X