Şimdi Ara

60 obp ile TM 85K SÖZEL 25K İÇERİ !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi çalışmalar gençler 2 yıllık önlisans okudum şuan bir işte çalışıyorum ünivertise sınavına girmeye tekrar karar verdim. Bizim zamanımızda ygs-lys vardı gerçi pek bir fark yok galiba ama her neyse hedefim tm 85k sözel 25k şimdi bazı arakdaşalara göre çok kolay olabilir ama bana göre öyle değil zaten obp den bellidir lise geçmişim iyi değil şimdiye kadar hiç çalışmadım haftaya maaş alınca kitap almayı düşünüyorum hangi kitapları almalıyım,nasıl çalışmalıyım,hangi hocaları dinlemeliyim? Bu arada bu sene elime kitap değmeden önlisans kpss ye girdim 74 küsür aldım matematik adına elimde ant.matematik var onunda sadece temel kavramlar kısmı çözülük kalan zamanda olur mu ? Matematikten hem birinci kısım hem ikinci kısım 15 er net yapılabilir mi kalan zamanda ?Edebiyatım iyi sayılır bizim zamanımızda 56 soru vardı o zamanlar 35 net felan yapmıştım edebiyatta sıkıntı olacağını sanmıyorum
    Yardımlarınızı bekliyıorum

• TYT 60 ve üstü
    AYT 35 ve üstü yap EA 80K rahat gelir
  • gelmez. Dediğin netlerle ham puanda 300 puanı bile bulamaz. Obp ile 330 civarında kalır. 80k için 345 puan yapması gerekiyordu geçen sene.
  • 60 obp ile TM 85K SÖZEL 25K İÇERİ !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çıtır Para

TYT 60 ve üstü
    AYT 35 ve üstü yap EA 80K rahat gelir
    ayt 35 üstü ama hangilerinden 35 üstü ? 25 sosyal bilimler -1 10 ayt mat yaparsan 80 k felan gelmez
  • Asura Otsutsuki kullanıcısına yanıt
    Obp 80 filan olsa 50k'da olacak vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tm de tam olarak yapmak istediğim sıralama nasıl çalışmalıyım hangi kaynakları kullanmalıyım, özellikle matemetik te zayıfım matematik adına hangi videoları izleyip hangi kaynakları kullanmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronos20 -- 3 Şubat 2019; 23:17:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tm Tyt 105 Ayt 73.75 Obp 75
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.