Şimdi Ara

%60 şehiriçi %40 şehir dışı yıllık 12.Bin km otomatik sıfır 5-10 yıl için ne tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şikayetvar da dünya üzerinde üretilip ülkemizde satışa sunulan herşey hakkında şikayet var. Hatta geçen gördüm adam jigolo sitesine üye olup dolandırmış sikayetvar a yazmış :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakiramaseksi kullanıcısına yanıt
    Yani bu olmadığı anlamına mı geliyor ?

Sonuçta tüketici hakkını alamamış. Bu yolla almaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 26 Şubat 2020; 7:59:39 >
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    Sikayetvarcom da c5 aircross araç sözleşme teslim tarihinde verilmediği hakkında bir sürü şikayet var? O zaman citroende bakmayın.

• Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz talep yoğunluğundan olan bir şey.
    Benim dediğim " dertsiz sıkıntısız " olduğu iddia edilen Honda servislerinin ne kadar sıkıntılı olduğu.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Başlıkta nasıl değişiklik yapılır beceremediğim için,İlk mesajımı düzenledim. Hatırlattığınız için teşekkür ederim.

• kasap34 kullanıcısına yanıt
    LPG'li Corolla da olur ancak Corolla Hybrid'de olduğu gibi trafikte dur-kalk destekli Adaptif Hız Kontrollü (ACC) var mı bilmiyorum. Stop&Go destekli ACC sizi epey rahatlatır trafikte. Bunu mutlaka göz önünde bulundurun ve satış temsilcisinden bilgi alın.

Hibrit ile 1.6L+LPG arasındaki ilk alım, yakıt tüketimi, vergi gibi giderlerin yıllara göre maliyet hesaplarını yapmak lazım.

Not olarak, Corolla Hybrid'e de LPG takılır ama yıllık 12.000km için ihtiyaç yok bence.

• bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız konuları Toyota servisine sorup buradan paylaşacağım. İnşallah ben servise gitmeden bilen birisi bizi bilgilendirir.
    Bilgilendirme için tekrardan teşekkür ederim.

• Binek ticari fark eder mi ? Yeni berlingo baktınız mı?

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Berlingo değil ama yeni C 5 Aircros'un içine oturdum kocaman geldi.İş için iki yıldan fazla ticari(Ford ) kullandım. Her ne kadar ilk alım ve yürütme maliyetleri düşükte olsa arkadaki yolcular için yolculuk zaruret olmayınca hiç katlanılacak gibi değildi.Arka koltuklar ve araç içi gürültü. Bildiğiniz gibi İstanbul dayım muayeneyi geçtim köprü sıkıntı. İdarecilerin sağı solu belli değil.Bakarsınız kural değiştirip vergilendirmeyi artırıverirler mazallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap34 -- 26 Şubat 2020; 22:12:35 >
  • kasap34 kullanıcısına yanıt
    Abi haklısın

• C5 avrupa paket almış bulunmaktayım. Yorum yazarak katkı verenlere teşekkür ediyorum. C5 sayfasından ara ara paylaşımlarda bulunacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.