60 TL civarında bir bütçeye sahibim, Kulaküstü kulaklık arıyorum çok fazla model var aslında baya bi kararsız kaldım. kulaklıktan beklentilerim iyi ses vermesi(çok üst düzey profösyonel sesler beklemiyorum elbette ama taktığımda kaliteli bir ses almam önemli elbette) birde şu çok önemli benim için ; kulaklığı taktığımda yüksek sesle dinlesem bile yanımdaki kişi çok fazla o sesi duymamalı. ne dinlediğimi başkasının ayrıntısına kadar duymasından hoşlanmıyorum bu önemli benim için elbette uzun süreli kullanımlarda kulağı acıtmayacak, aşırı terleme yapmayacak ergonomide olursa çok çok iyi olur.
Ayrıca bu ürün de aklımda var ama snopy ye göre daha çok eleştiri almış. hepsiburada.com/philips-shl3000-00-kulakustu-siyah-kulaklik-p-BD800942
hangisni tercih etmeliyim ? başka öneriniz var mıdır yukarıdaki 3 beklentimi aşşağı yukarı karşılayacak ürünlerden ? yardım eden herkese çok çok teşekkür ediyorum şimdiden.
yardım edebilecek yok mu ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme