Arkadaşlar yardım edin parayı salak gibi harcadım 2 hafta var harçlığı almaya yurtta sadece kahvaltı veriyorlar okula gidiş dönüş 2.10 yardım edin
10 gün gitsen okula 21 lira gidiyor. geri kalan parayı da bimden pizza al. ne kadar bilmiyom 6 lira olsa 6 tane alsan 24 pizza.2 haftaya bölerek ye
Usta pizza ne sen beni batırcan mı Beyblade kardeş borç para vercek adam yok ve prensip gereği borç almayı sevmiyorum
Bimden derya ton baligi alabilirsin iki haftada 4 ogun yiyebilirsin. Hem protein ihtiyacini karsilar hem ucuz hem de pratik
bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun ekmek+yumurta al reis bi de mümkünse tereyağı al. bu üçlüyle protein karbonhidrat yağ ihtiyacını karşılarsın
günde 2 lirayla yapabileceklerin makarna veya ekmek + krem peynir kombosu delikanlı bir öğretmenine git durumu anlat, borç iste. ayıp birşey değil. ama paran olunca da geri öde. sen de delikanlı olduğunu göstermiş ol
sabah kahvaltıyı yurtta hallet öğlen mediko sosyalde ye akşam da yurtta ekmek arası salam bişi yap zor olcak ama idare et
quote:Orijinalden alıntı: Sast Bimden derya ton baligi alabilirsin iki haftada 4 ogun yiyebilirsin. Hem protein ihtiyacini karsilar hem ucuz hem de pratik Bakıcam usta ton balığına saol