Şimdi Ara

60 tl yi geçmeyecek kulakiçi kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi 60 tl yi geçmeyecek kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum, jbl c100 hakkında da bilginiz varsa söylerseniz sevinirim

• hocam selamlar, bende bir tavsiye konusu actim az once sizin konuyu gorunce de bir bakim dedim isabet oldu, bahsettiginiz kulakliga sahibim, ayni fiyattaki sony kulakliklardan hem malzeme hem de ses olarak daha kaliteli, kulak icinde durusu cok iyi, disaridan ses hic almiyor, nispeten parlak tizleri var diye bilirim. basslari da tatminkar.Fiyatina gore alinabilir bir kulaklik. bende kirmizi rengi var tonu bence cok hoş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Dışarıya çok ses veriyor mu acaba, arada kütüphanede de kullanacağmdan sıkıntı olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • leomor L kullanıcısına yanıt
    kulaginiza uygun pedi kullanirsaniz vermiyor. benim mesela en kucuk boy en iyi oturan oluyor, onu kullandigimda basslar daha etkili oluyor ve ses kacisi olmuyor disari, orta boy olani taktigimda ise basslar zayifliyor ve disari ses kaciyor yuksek seslerde.

• Bandogge kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkürler kardeşim tavsiyelerin için

• leomor L kullanıcısına yanıt
    rica ederim her zaman.

• JBL c100si gerçekten fiyatının çok üstünde bir ses kalitesine sahip. Tizler biraz fazla ama küçük bir Ekolayzır ayariyla duzeltebilirsin. Sesler doğal ve baslar güçlü fakat derin değil. Ben de kullanıyorum ve öneririm.
    Bu kulakliktan sonra Xiaomi kulakligini beğenmez oldum. Bu arada ses izolasyonu da çok iyi ne dışarı ses veriyor ne içeri veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EveryThingMiPro

JBL c100si gerçekten fiyatının çok üstünde bir ses kalitesine sahip. Tizler biraz fazla ama küçük bir Ekolayzır ayariyla duzeltebilirsin. Sesler doğal ve baslar güçlü fakat derin değil. Ben de kullanıyorum ve öneririm.
    Bu kulakliktan sonra Xiaomi kulakligini beğenmez oldum. Bu arada ses izolasyonu da çok iyi ne dışarı ses veriyor ne içeri veriyor.
    teşekkürler ben de xiaomi ile jbl arasında kalmıştım ama jbl i alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.