Bildirim
60 tl yi geçmeyecek kulakiçi kulaklık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam selamlar, bende bir tavsiye konusu actim az once sizin konuyu gorunce de bir bakim dedim isabet oldu, bahsettiginiz kulakliga sahibim, ayni fiyattaki sony kulakliklardan hem malzeme hem de ses olarak daha kaliteli, kulak icinde durusu cok iyi, disaridan ses hic almiyor, nispeten parlak tizleri var diye bilirim. basslari da tatminkar.Fiyatina gore alinabilir bir kulaklik. bende kirmizi rengi var tonu bence cok hoş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dışarıya çok ses veriyor mu acaba, arada kütüphanede de kullanacağmdan sıkıntı olabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kulaginiza uygun pedi kullanirsaniz vermiyor. benim mesela en kucuk boy en iyi oturan oluyor, onu kullandigimda basslar daha etkili oluyor ve ses kacisi olmuyor disari, orta boy olani taktigimda ise basslar zayifliyor ve disari ses kaciyor yuksek seslerde.
Tamamdır çok teşekkürler kardeşim tavsiyelerin için
rica ederim her zaman.
JBL c100si gerçekten fiyatının çok üstünde bir ses kalitesine sahip. Tizler biraz fazla ama küçük bir Ekolayzır ayariyla duzeltebilirsin. Sesler doğal ve baslar güçlü fakat derin değil. Ben de kullanıyorum ve öneririm.
Bu kulakliktan sonra Xiaomi kulakligini beğenmez oldum. Bu arada ses izolasyonu da çok iyi ne dışarı ses veriyor ne içeri veriyor.
teşekkürler ben de xiaomi ile jbl arasında kalmıştım ama jbl i alacağımquote:
Orijinalden alıntı: EveryThingMiPro
JBL c100si gerçekten fiyatının çok üstünde bir ses kalitesine sahip. Tizler biraz fazla ama küçük bir Ekolayzır ayariyla duzeltebilirsin. Sesler doğal ve baslar güçlü fakat derin değil. Ben de kullanıyorum ve öneririm.
Bu kulakliktan sonra Xiaomi kulakligini beğenmez oldum. Bu arada ses izolasyonu da çok iyi ne dışarı ses veriyor ne içeri veriyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- jbl kulaklık bataryası
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- kulaklık tamiri
- media markt ödeme reddedildi
- en iyi bluetooth kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- realme buds air 6 pro
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X