Şimdi Ara

60 YTL' YE KALİTELİ SES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60 YTL gibi bir parasal limitiniz olsa aşağıdaki ses sistemlerinden hangisini seçerdiniz. Bu forumdaki birçok kişi için ses sistemi olarak kabul edilmeyecek bile olsa. Benim gibi amatör amaçlı arkadaşların dertlerini çözecek sistemler gibi gözüküyor(ufak bir oda için özellikle). Bir de ses kartı almadan onboard AC 97 kartlar için daha kaliteli bir sistem almak çok anlamsız gibi görünüyor. AC 97 ile 5+1 çalıştıramayacağımı tahmin ediyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim...

1- Jazz J7907 4+1(45-50YTL)
    2-İnca 1800W 4+1(45-50YTL)
    3-Microlab MC 800 4+1(50-55YTL)
    4-Creative SBS 370 2+1(40-45YTL)
    5-Philips MMS 131 2+1(50-55YTL)

• 4+1 bi sistem tercih etsen daha iyi olur...ses kartı kötüde olsa iyi kötü biraz cevresel ses sağlıyodur..ancak eski 4+1 için 2 adet ses girişi gerekio..senin o ses kartında 2 adet ses girişi yoksa 4+1 almanda gerekli değil...o acıdan 2+1 creative lerin seslerini co kövüyorlardı..bence creative işini görür
  • creative
  • Microlab al 4+1.Basslar gayet iyi.Tizler de fiyatına göre uygun.Yani müzik dinlerken zevk alırsın o sistemden.Ben kullandım biraz gayet iyi.
  • Ben de Microlab dan yana oy kullanıyordum. Bugün siparişini verdim. Gigabyte GA-8SMMLP anakart üzerine AC97 onboard üzerinde çalıştırıcam. Kart üzerinde (2+1,4+1) herhangi bir bilgi yok. Sanırım. 2+1 destekli ama bir şekilde 4+1 e çevirip çevresel ses almaya çalışıcam. Yorumlar için sağolun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.