Şimdi Ara

600.000 - 1.000.000 TL Bütçe ile En İyi Kompakt ve Konforlu Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 600.000 TL bütçem var ve Türkiye'de ikinci el bir araba almak istiyorum. Bütçemi 1.000.000 TL'ye kadar çıkarabilirim. Araç seçimimde dikkat ettiğim kriterler şunlar: Kompakt boyutlu olsun ki şehir içinde kolay park edebileyim. Konforlu bir iç mekâna sahip olsun, uzun yolculuklarda rahat etsin. Genç işi, modern bir tasarımı olsun. İstanbul'un dik yokuşlarını ve ara sıra dağ yollarını rahatlıkla aşabilsin. Yakıt verimliliği de benim için önemli. Volkswagen Polo, Volkswagen Golf ve Audi A3 arasında kararsız kaldım. Sizce bu araçlardan hangisi benim ihtiyaçlarıma daha uygun olur? Ya da başka bir model öneriniz var mı? Teşekkürler!

• Sıfır Citroen C3 Shine.  

• Bu durumda C sınıfı olacak, HB olacak..

Konfor çok geniş bir alan, Golf bir çok disiplini karşılayan banko seçim ama gidip 18-19 jantı spor görünsün diye bir şey alırsanız pişman eder. hem akustik hem süspansiyon konforunda jant-lastik ölçüsü hayati önem taşır. Golf'un iç baş ve mesafe ölçüleri de rahat, Golf 7'de ergonomi mükemmel, malzemeler iyi, yani genç işi görünüm hariç Golf olur..

A3'ü boş verin o rakamlara perti gelir ve Golf'ün az daha klası sadece, nesnel olarak üstüne çok ekleme yapmaz.

Focus Hb'de bence hem konforlu hem etli butlu hoş araç da piyasası yok. yine de Golften sonra bu yöne gidebilirdim.

aslında daha da süspansiyon odaklı bakarsak litvanya'da kullandığım 2016 mazda 3 lokum gibi konforlu idi, lastikler de 60 yanak balon gibi C sınıfı araçta eski Omega'lar falan geldi aklıma ama marka türkiyede yok, buradaki araçlar da nasıl bilmiyorum. ara ara görürüm dizaynı da yakışıklı, çok uyguna düşerse yedekte düşünülebilir.

Civic,corolla Hb kısmında alıp yalıtım işine girmeniz lazım. onların başka ufak tefek eksikleri de var. topyekün alman konforu olmuyor japon aracında.

Megane'larda da yani ben hangisine binsem hep çıtır çutur trim sesi, genel bir ucuzluk kokusu alıyorum o araçlardan. yolda ne zaman görsem bir ledi yanar diğeri yanmaz, Edc viteslerin geçişi bile bir garip gelmiştir bana.. sizi bence totalde Golf tatmin eder. bulamazsanız düzgün bişey başka modellere bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.