Şimdi Ara

600-700 liraya android almak parayı çöpe atmak mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ancak 700-750 max fiyat ( internet üzerindeki fiyatlar için konuşuyorum )

o fiyata android almak parayı çöpe atmak gibi yorumlar okuyorum.

sizce ne kadar doğru bu yorumlar eğer doğruysa başka bir çözüm öneriniz var mı ?

örneğin wp8 telefonlar. gerçi wp8'in de whatsapp'dan tut zil mesaj sesine bir ton problemi var. güncelleme gelecekmiş falan diyolar ama o eksikleri düzelticek mi blmiyorum.

veya o fiyata android alacağına az daha eklemeye çalış iphone4 al adam gibi ios mu kullan dersiniz

yorumlarınızı bekliyorum

• 700 lıralık andorılere kıyasla eger 700e ıphone4 buluyorsan onu al gayet mantıklı,800-900 cıvarlarına cıkmıssan xperıa L,ya da nexus 4 gıbı modellerlede gayet keyıfle ıhtıyacını gorebılırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

700 lıralık andorılere kıyasla eger 700e ıphone4 buluyorsan onu al gayet mantıklı,800-900 cıvarlarına cıkmıssan xperıa L,ya da nexus 4 gıbı modellerlede gayet keyıfle ıhtıyacını gorebılırsın.

yok 700'e iphone bulamayız sonucta 1 milyar anca internetten ama

demek istediğim xperia p , galaxy s3 mini , lumia 620 , galaxy s advance tarzı 600-750 arası telefonlar almak ne kadar akıl karı onu anlamak istiyorum.

biraz daha bekleyip az daha para koyup 800-900 e çık xperia l veya nexus 4 almak mı daha mantıklı

yoksa az daha eklemeye çalışıp iphone 4 almak mı

çünkü açıkçası bir ay daha beklersem iphone 4 de alabilirim ama telefon için 1 milyar gibi rakamlar ödemek mantıklı gelmiyor. belki de ilk defa akıllı telefon kullanacağım için olabilir.

• Lumıayı kafadan gec,xperıa P de bır oncekı nesıl ve guncelleme almayabılırde.S3 mını sarj ve ekran kalıtesı olarak yetersız shıftdeletenet tekı S3 ıncelemsını ızle zaten kendın dogursun,dedıgın butcelerde xperıa L ve nexus 4 mantıklı.
    Iphone4 bundan sonrası ıcın pek bırsey vadetmez,muhtemelen 2014 ıcınde mıadı dolar ve guncellemelerden cektırılıp bır kosede kalır oylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: curious engineer

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

700 lıralık andorılere kıyasla eger 700e ıphone4 buluyorsan onu al gayet mantıklı,800-900 cıvarlarına cıkmıssan xperıa L,ya da nexus 4 gıbı modellerlede gayet keyıfle ıhtıyacını gorebılırsın.

yok 700'e iphone bulamayız sonucta 1 milyar anca internetten ama

demek istediğim xperia p , galaxy s3 mini , lumia 620 , galaxy s advance tarzı 600-750 arası telefonlar almak ne kadar akıl karı onu anlamak istiyorum.

biraz daha bekleyip az daha para koyup 800-900 e çık xperia l veya nexus 4 almak mı daha mantıklı

yoksa az daha eklemeye çalışıp iphone 4 almak mı

çünkü açıkçası bir ay daha beklersem iphone 4 de alabilirim ama telefon için 1 milyar gibi rakamlar ödemek mantıklı gelmiyor. belki de ilk defa akıllı telefon kullanacağım için olabilir.

o fiyata xperia p yada s3 mini alırsan yazık edersin paraya. 100 lira daha koy xperia L al. performans olarak xperia s ten bile üstün bir cihaz. fiyatıyla tam bir f/p telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 5 Temmuz 2013; 20:58:23 >

• xperia l yorumlarınıza göre çok öne çıkıyo hemen baktım epey iyi gözüküyor ama

sony markası güncelleme desteği konusunda yetersiz ve ciddi soru işaretleri içeriyor piyasadaki pek çok orta ve üst modeline hala güncelleme vermiş bazılarına ise 4.1 bile yeni geldi şu aşamada zaten hali hazırda 4.1 ile çıkan bu seviyedeki sony modellerine 4.2 veya 4.3 geleceğini de hiç düşünmüyorum.

tarzı yorumlar okuyorum. sizin düşünceleriniz neler ve benzer fiyata xperia s var tercihiniz l yönünde mi
  • quote:

xperia l yorumlarınıza göre çok öne çıkıyo hemen baktım epey iyi gözüküyor ama

sony markası güncelleme desteği konusunda yetersiz ve ciddi soru işaretleri içeriyor piyasadaki pek çok orta ve üst modeline hala güncelleme vermiş bazılarına ise 4.1 bile yeni geldi şu aşamada zaten hali hazırda 4.1 ile çıkan bu seviyedeki sony modellerine 4.2 veya 4.3 geleceğini de hiç düşünmüyorum.

tarzı yorumlar okuyorum. sizin düşünceleriniz neler ve benzer fiyata xperia s var tercihiniz l yönünde mi

4.1 ile gelen telefon 5.0 ı rahat gorur. sony her zaman en az 2 ust guncellemeyı verıyor. ornegın xperia p 2.3 ile cıktı 4.0 ve 4.1 aldı su anda. sadcece sony dıger fırmalara gore daha yavas verıyor guncellemeleri. ama artık akıllandılar. mesela xperia z ye 4.2 verildi bile. htc one dan daha once verildi. sony mobile ceo degısıklıgınden sonra ataga kalktı baya ve ericsson yukunu attı uzerınden.. eger butcenızı artırabılırsenız sp alın. yoksa xperia l sizi xperia s ten daha uzun goturur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

xperia l yorumlarınıza göre çok öne çıkıyo hemen baktım epey iyi gözüküyor ama

4.1 ile gelen telefon 5.0 ı rahat gorur. sony her zaman en az 2 ust guncellemeyı verıyor. ornegın xperia p 2.3 ile cıktı 4.0 ve 4.1 aldı su anda. sadcece sony dıger fırmalara gore daha yavas verıyor guncellemeleri. ama artık akıllandılar. mesela xperia z ye 4.2 verildi bile. htc one dan daha once verildi. sony mobile ceo degısıklıgınden sonra ataga kalktı baya ve ericsson yukunu attı uzerınden.. eger butcenızı artırabılırsenız sp alın. yoksa xperia l sizi xperia s ten daha uzun goturur.

anladım yorum için teşekkürler bütçeyi gözden geçirip telefonları da elime alıp denedikten sonra birini seçeceğim sanırım

• Sony belkı ıkı ay gec verıyor guncelleme ama anlamıyorum mılletı sankı o hafta hemen androıd surum yukselınce ne oluyorsa,gec ama duzgun optımıze verır sony,her zaman samsung ve htc ye gore ram bos mıktarı daha ıyı oranlarda kalır ole aceleyle bastan savma degıl yanı sıkıntı etme.

• İlla marka telefonlara bakacağım diye direnirsen 700 liraya dandik android telefon alırsın tek artısı markası olması olur. Gigabyte, General Mobile gibi telefonların 500-600 lira aralığında 1000-1200 liralık modellere eş değer telefonları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

İlla marka telefonlara bakacağım diye direnirsen 700 liraya dandik android telefon alırsın tek artısı markası olması olur. Gigabyte, General Mobile gibi telefonların 500-600 lira aralığında 1000-1200 liralık modellere eş değer telefonları var.

haklısınız ancak general mobile telefonlarda da bir çok problemden bahsediliyor ve zaten telefonu kullanış amacı oyun vs değil batarya gücünün en azından 1500 mah olması internette hızlı surf imkanı iyi bir kamera ve telefonda takılma yaşamak istemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

İlla marka telefonlara bakacağım diye direnirsen 700 liraya dandik android telefon alırsın tek artısı markası olması olur. Gigabyte, General Mobile gibi telefonların 500-600 lira aralığında 1000-1200 liralık modellere eş değer telefonları var.

haklısınız ancak general mobile telefonlarda da bir çok problemden bahsediliyor ve zaten telefonu kullanış amacı oyun vs değil batarya gücünün en azından 1500 mah olması internette hızlı surf imkanı iyi bir kamera ve telefonda takılma yaşamak istemiyorum

700 liraya sıfır alabileceğin telefonların hepsinde takılma illaki görülür. Eğer ikinci el alacağım diyorsanız 2. el piyasasını bilmiyorum ama daha iyi bir telefon bulabilirsin elbet. Bu fiyat aralığında alabileceğin sıfır telefonların bataryalarının hepsi düşük 1500 mahtan başlıyor. Onlarla da 1 günü zor bulursun. Araştırmaya devam ediyorum eğer uygun birşeyler bulursam haber veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 6 Temmuz 2013; 13:17:13 >

• Sadece fiyattan yola çık düz mantık. Piyasada en üst seviye telefon 2.000 lira. Senin istediğin telefon 600-700 aradaki orantı 2.5 katı. Performans pil stabilite si herşeyi en güzel ihtimalle bu kadar düşük olur diyorum. Birde şu var eski nesil tel alınır ancak. Yeni nesil 4.04 yada daha üstü android sürümü olan piyasada yoktur herhalde şu an 600-700 e kısacası hocam paranın bir kısmını çöpe atmış olursun bence. Arkadaşlarında dediği gibi xperia l ye bir bak derim.

• yorumlar için sağolun arkadaşlar Litminov sizden haber bekliyorum kafanıza yatarsa önerilerinizi beklemekteyim çok sağolun vakit ayırdığınız için

korayakkus , L çok içime sindi ama fiyat olarak biraz daha yukarıya çıkmak zorunda kalıcam. ilk defa akıllı telefon kullanacağımdan ötürü olabilir ama bir telefona da 1 milyara yakın para vermeyi giderek sorgulamaya başlıyorum kararsız kaldım
  • Aynen öyle kardeşim androidde üst seviye bir model almadıkça seni uzun süre falan götürmez ama bak ios veya wp de öyle değildir..
  • quote:

yorumlar için sağolun arkadaşlar Litminov sizden haber bekliyorum kafanıza yatarsa önerilerinizi beklemekteyim çok sağolun vakit ayırdığınız için

korayakkus , L çok içime sindi ama fiyat olarak biraz daha yukarıya çıkmak zorunda kalıcam. ilk defa akıllı telefon kullanacağımdan ötürü olabilir ama bir telefona da 1 milyara yakın para vermeyi giderek sorgulamaya başlıyorum kararsız kaldım

Ne yaptın Aldın mi telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: korayakkus

quote:

yorumlar için sağolun arkadaşlar Litminov sizden haber bekliyorum kafanıza yatarsa önerilerinizi beklemekteyim çok sağolun vakit ayırdığınız için

Ne yaptın Aldın mi telefon

xperia L almayı düşünüyorum ancak internette güvenilir bir dükkan bulamadım vatan , bimeks , gold , teknosa gibi bir yerde uygun bir fiyata denk gelmek için bekliyorum bu ay sonuna kadar olmazsa öyle bir kampanya direk alıp geçeceğim bulduğum ilk yerden

• Forumdan 2. El xperia s veya ip4 almanı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia go al sağlamlığından dolayı çöpe atmana gerek kalmaz

• Vatanın hafta sonu indirimlerini takip ediyormusun. Yüzde 25 indirim var diyorlar ama bana biraz hikaye gibi geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.