Şimdi Ara

600-700 milyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rkadaşlar 600-700 milyona ne alayım . benim aklıma pretec 3a30, kodak dx4530,6490, 6440 ve canon a80geliyor siz lütfen birine karar verin

• Canon A-80
  • buhler iyi güzelde canon un optik zoom mu 3x ayrıca tr de pahalı satılıyor. benim aklıma dx6490 ve dx 4530 daha yatkın geldi bu makineler kötümü ayrıca forumda hemen hemen herkes canon canon diyor bunda asıl sebep nedir. ( canonun lensleri çok mu iyi acaba)
  • evet doğrudur canon yurtdışından olduğundan çok daha pahalıya satılıyor ama kalite olarak ve alacağın özelliklere göre ben de burda canon a80 i tercih ederdim. 8-10x optik zoomlu compact makineler arasında kodak tan önce olympus c750,760,765, Nikon 8700 düşünürdüm... dx4530 ise saydıkların arasında olmaması bile gerek. bi kere otomatik bi makine.. sırf 5 megapixel diyemi bunların onların arasına koydun. öyleyse. biraz dijital fotoğrafçılık konuların ıu araştırmanı öneririm. 600-700 milyon gibi bir bütçeyle 4530 asla düşünülemez..
    ve sorunun yanıtı.. canon, nikonun "nikkor", olympusun lensleri kendil yapımlarıdır. ve "iyi" dir...
  • arkadaşlar,
    Olympusun ülkemizde servisi yok! Daha doğrusu olympus sun şartları çok ağır olduğu için kimse servisliği alamıyor.Biz bile olympusun talep ettiği cihazların %80 ine sahip olduğumuz halde ekonomik olmadığı için talebimizi geri çektik.Olimpus makine aldığınızda ülkemizde servisi olmadığı için ortada kalırsınız.
  • Canon ve Nikonlarda kart kadar sürekli sesli video kayıt yok!
  • ironman nedemek istediğini anlamadım. açıklarmısın? cümle düşüklüğü varda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    (?) 900-950 Bin TL Tavsiye (?)
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın demek istediği o makinelerde bellek ne kadarsa o kadar sesli kayıt imkanı olmadığını bunun belli bir zaman fix kayıt süresi olduğunu söylemek istemiş. ama bu konu hakkında ayrıntılı bi bilgilm yok.. zira hiç ilgilenmem fotoğraf makinesinde sesli kayıt özellikleri ile..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.