Şimdi Ara

600-700 TL ye alınabilecek WP cihaz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 735 ile 925 i kıyaslama yaptım kamera, dahili depolama haricinde 735 daha iyi gibi geldi bana 925de SD card slotu yok 735 de o fark kapatılabilir. Bir bakıma iyi gibi geldi bana bataryası da güzel sayılır. Şimdilik bu dursun kenarda

Param olsa gider 930 alırım ama maddi durumlar işte malum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

735 ile 925 i kıyaslama yaptım kamera, dahili depolama haricinde 735 daha iyi gibi geldi bana 925de SD card slotu yok 735 de o fark kapatılabilir. Bir bakıma iyi gibi geldi bana bataryası da güzel sayılır. Şimdilik bu dursun kenarda

Evet hafıza kartı olduğunu da unutmuşum o da var. Siz elbet daha iyi bilirsiniz ama yüksek fiyatlardaki wplere gerek yok diye düşünüyorum. O fiyattaki android zaten kasmadan uzun süre iş görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

735 ile 925 i kıyaslama yaptım kamera, dahili depolama haricinde 735 daha iyi gibi geldi bana 925de SD card slotu yok 735 de o fark kapatılabilir. Bir bakıma iyi gibi geldi bana bataryası da güzel sayılır. Şimdilik bu dursun kenarda

Bence hiç düşünme, L735 yada L830 al kafan rahat etsin. Facebook veya Whatsapp'ta sıkıntı olabileceği sana mantıklı geliyor mu, sana soruyorum bunu, marketteki yorumlara değil Facebook'ta daha 1 kere donma, uygulamadan atma yaşamadım, Whatsapp'da aynı şekilde. Bildirimler saniyesini geçtim, milisaniyesinde geliyor. Kim daha ne istiyor anlamıyorum ki :)

L920'de öneririm bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

quote:

quote:

925 diyeceğim. Bataryayı biraz görmezden gelmenizi dileyerek...

Batarya derken hocam mesela kaç saat kullanırım? Yoğun bir mesajlaşma da?

Mesela 3G sürekli olarak açık
    6-6.5 saat ekran süresi alıyorum s4 zoom da 2330mAh batarya var1 günde 2 kere dolduruyorum

Eğer whatsapp için sürekli 3g açık bırakıyorsanız 2gde daha iyi batarya suresi alırsınız. Ekran işlemci vs dolayısıyla 2000 amperlik pili de belki 1,5 günde 2 defa doldurursunuz.

Sadece whatsapp için değil, facebook Instagram a girmek için tutuyorum ama dediginiz gibi Yapsam daha iyi olur elbette. Instagram ve Facebook u kullanacağım zaman 3G yi açar girerim.

Şimdi benim s4 zoom un batarya sökülebiliyor ve seyahat sarj aleti mevcut yani 1 Adet harici bataryam var. Pil bittiği zaman söküp dolu olanı takıyorum. Gün içinde sürekli gezen birisiyim benim derdim "aman bataryam bitti, telefonum kapandı" derdi olmasın umarım anlatabilmişimdir. Gerci bana çoğu cihaz dayanmaz ama neyse

Bulacağız bir şekilde çaresini

WP de instagram yok , var ama yok . Çünkü Beta ve Direct Message yok , Video ekleme yok . bunlara rağmen illa WP diyorsan sen bilirsin

HTC 8X kullanıcısı olarak 16 saatte bir şarja takıyorum telefonu 1800Mahlik bataryayı SU gibi içiyor mübarek .

Yedek bataryam var, çok kullanıyorum günde iki kere şarj ediyorum.

Yedek bataryayada haftada bir ihtiyacım oluyor.

Daha önce discovery, s3 mini v.s. Kullandım uzun süre, onlardan farklı değil!

Ekran amoled, ekran saatim gece gündüz sürekli açık.

Telefonun müzik yönü, ekranı, gps özellikleri ve taşınabilirliği çok iyi. Yani telefon kadar telefon.

Batarya idare eder, ön kamera idare eder.

300-400 ye daha iyisi yok.

Sadece dene sevmezsen 50-100 zararına çıkarırsın elinden.

• Bu arada yanlış kişiyi alıntılamışım. Kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Bence hiç düşünme, L735 yada L830 al kafan rahat etsin. Facebook veya Whatsapp'ta sıkıntı olabileceği sana mantıklı geliyor mu, sana soruyorum bunu, marketteki yorumlara değil Facebook'ta daha 1 kere donma, uygulamadan atma yaşamadım, Whatsapp'da aynı şekilde. Bildirimler saniyesini geçtim, milisaniyesinde geliyor. Kim daha ne istiyor anlamıyorum ki :)

L920'de öneririm bu arada

Evet hocam haklısınız bir tarafta

Google Play de de çok saçma yorumlar yapılıyor ama bende sorun olmuyor

Yaklaşık 1.5 sene telefon tamiri isinde çalıştım hocam, genel lehim işi vs yapıyordum L920 çok fazla geliyordu bize tuhaf tuhaf sorunlar yüzünden, ilk çıktığı zaman alacaktım o cihazı fakat sorunlu çok cihaz geldiği için vazgeçmiştim nasip değilmiş demek ki. Yaşadığım il de (Aydın) çok fazla ikinci el Lumia cihaz yok, L520 felan var. Dışarıdan da almak istemiyorum güvenemiyorum bir türlü nedense bir keresinde internet üzerinden aldığım 2.el telefon arızalı çıkmıştı o zamandan sonra almıyorum neyse bakarız artık bir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

quote:

quote:

925 diyeceğim. Bataryayı biraz görmezden gelmenizi dileyerek...

Batarya derken hocam mesela kaç saat kullanırım? Yoğun bir mesajlaşma da?

Mesela 3G sürekli olarak açık
    6-6.5 saat ekran süresi alıyorum s4 zoom da 2330mAh batarya var1 günde 2 kere dolduruyorum

Eğer whatsapp için sürekli 3g açık bırakıyorsanız 2gde daha iyi batarya suresi alırsınız. Ekran işlemci vs dolayısıyla 2000 amperlik pili de belki 1,5 günde 2 defa doldurursunuz.

Sadece whatsapp için değil, facebook Instagram a girmek için tutuyorum ama dediginiz gibi Yapsam daha iyi olur elbette. Instagram ve Facebook u kullanacağım zaman 3G yi açar girerim.

Şimdi benim s4 zoom un batarya sökülebiliyor ve seyahat sarj aleti mevcut yani 1 Adet harici bataryam var. Pil bittiği zaman söküp dolu olanı takıyorum. Gün içinde sürekli gezen birisiyim benim derdim "aman bataryam bitti, telefonum kapandı" derdi olmasın umarım anlatabilmişimdir. Gerci bana çoğu cihaz dayanmaz ama neyse

Bulacağız bir şekilde çaresini

WP de instagram yok , var ama yok . Çünkü Beta ve Direct Message yok , Video ekleme yok . bunlara rağmen illa WP diyorsan sen bilirsin

HTC 8X kullanıcısı olarak 16 saatte bir şarja takıyorum telefonu 1800Mahlik bataryayı SU gibi içiyor mübarek .

Yedek bataryam var, çok kullanıyorum günde iki kere şarj ediyorum.

Yedek bataryayada haftada bir ihtiyacım oluyor.

Daha önce discovery, s3 mini v.s. Kullandım uzun süre, onlardan farklı değil!

Ekran amoled, ekran saatim gece gündüz sürekli açık.

Telefonun müzik yönü, ekranı, gps özellikleri ve taşınabilirliği çok iyi. Yani telefon kadar telefon.

Batarya idare eder, ön kamera idare eder.

300-400 ye daha iyisi yok.

Sadece dene sevmezsen 50-100 zararına çıkarırsın elinden.

Her telefonun bataryası çıkmıyor işte .birde işin bu yönünü düşün

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.