Şimdi Ara

600-700 TL' ye Kadar Parfüm Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yazlık-kışlık farketmiyor maximum 700 TL ye kadar parfüm önerir misiniz?
    Esmerim, 26 yaşındayım, spor giyiniyorum.

Chanel Allure Homme Sport ile Extreme i ne kadar farklı ve hangisini tavsiye edersiniz.

• İkisini de kullandım. AHS Eau Extreme bir zaman sonra sıkıcı, tek düze bir koku haline gelmeye başlıyor. Neden bilmiyorum ama aynı his AHS'de (o kadar) yok. Özellikle Tonka favori notalarından biri değilse AHS Eau Extreme sıkabilir, çünkü belli bir zaman boyunca aldığın tek koku Tonka oluyor.

Yanlış anlama ikisi de güzel koku ama tek seçeneğim olsaydı AHS derdim.
  • Versace Pour Homme 200ml boynerde 577tl ye düşmüş. Sizce bu mu yoksa üzerine bir miktar daha ekleyip 100 ml lik allure homme sport mu mantıklı

Bu arada ikisinide bir kadına koklattım ahs de kendinden geçerken vph de pek bir tepkisi olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onikhee -- 9 Temmuz 2019; 3:54:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onikhee

Versace Pour Homme 200ml boynerde 577tl ye düşmüş. Sizce bu mu yoksa üzerine bir miktar daha ekleyip 100 ml lik allure homme sport mu mantıklı

Bu arada ikisinide bir kadına koklattım ahs de kendinden geçerken vph de pek bir tepkisi olmadı
    Versace PH ile AHS'nin benzer olduğunu iddia edenler var ama bence hiç alakaları yok. Versace PH bence deterjan gibi kokuyor. Baya bildiğin çamaşır deterjanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saat önerisi (300-400 TL civarı)
    12 yıl önce açıldı
    200 TL ye yemek önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.