Şimdi Ara

600-750 Watt Arası Sessiz Modüler 80+ PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sira psu ya geldi. Coil whining sorunu olmayan kronik sıkıntısı bulunmayan,

-Sessiz (gerektiğinde fanı çalışan ya da sıcaklığa göre devir ayarlayan)
    -Modüler (full ya da yarı modüler olabilir)
    -80+ sertifikalı

PSU arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Corsair miydi Coil whining sorunu olan acaba? Bir kaç markada daha vardı ama tam hatırlayamadım onlara hiç mi bulaşmasam?

• High Power 750w 80+ kullaniyorum 3-4 ay oldu hepsiburada dan almistim sorun yok
  • Seasonic psulara bakın
  • http://www.amazon.com/dp/B00UVN20AO/ref=twister_B00NAQB7S0?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 18 Mayıs 2016; 18:16:27 >
  • Ya corsair de Coil whining oluyor diye bi an soğudum aslında ama siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggnoplay

Ya corsair de Coil whining oluyor diye bi an soğudum aslında ama siz ne dersiniz?

Rm1000 kullanıyorum. Cw yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

quote:

Ya corsair de Coil whining oluyor diye bi an soğudum aslında ama siz ne dersiniz?

Rm1000 kullanıyorum. Cw yok.

Alıntıları Göster
    Silverstone strider 750gold ve strider 850gold kullanıyorum. Nokta ses yok, tavsiye ederim. Sanırım fanını ikisi de sıcaklığa göre ayarlıyor.
    Strider 750 12v kanalından 720w verebiliyor, peak'de 800W verebiliyor.

CW ikisinde de görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimdegisti

Silverstone strider 750gold ve strider 850gold kullanıyorum. Nokta ses yok, tavsiye ederim. Sanırım fanını ikisi de sıcaklığa göre ayarlıyor.
    Strider 750 12v kanalından 720w verebiliyor, peak'de 800W verebiliyor.

CW ikisinde de görmedim.

Alıntıları Göster
    Amazon dan EVGA 650 GS sipariş ettim arkadaşlar.
  • quote:

Hayırlı olsun güzel psu.

Belli markaların belli ürünlerinde çıkabiliyor.Corsair için konuşursam özellikle cx750 modelinde cw çıkıyordu.Belki sonradan düzeltmişlerdir.Onun dışında vs serilerinde pek duymadım cw(ama genel olarak sesli çalışan bir seri sanırım, zaten giriş seviyesi olduğu için sizin kriterlerinize uymuyor).Rm ve üstü serilerde şikayet duymadım.Rmnin de yenileri geldi rmi ve rmx olarak, onlarda da sıkıntı yok.
  • quote:

Hayırlı olsun. Ürününüz geldikten sonra Evga'nın sitesinden kayıt yaptırmayı unutmayın. Ürününe göre extra garanti ve bir takım avantajlardan yararlanabiliyorsunuz.
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bu önemli bilgi için. Sipariş onaylanırda karttan parayı çekerlerse bi :D
  • Corsair Rm serisinden alın kullanın cs750m gold olani kullaniyorum kasa bosta iken sogutma fanlarini durdurup dinleme yapiyorum kulagimi kasanin dibine goturdugumde ancak sesini duyabiliyorum 3 yil uluslararasi garanti kapsami ve ariza durumunda tamir vs ugrasilmiyor direkt degisim kapali kutusunda geliyor...Servis islemlerini Vektron yurutuyor iletisim konusunda yardimci oluyorlar bilgilendirmis olayim mobil imla vs....
  • Siparis mesajini yeni gordum hayirli olsun yeni psu...
  • ggnoplay kullanıcısına yanıt
    Fiş için dönüştürücü gerekiyor mu bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Fiş için dönüştürücü gerekiyor mu bu konuda bir bilginiz var mı acaba?

Piyasada 3-4 liraya satılan klasik power kablolarından almanız gerekiyor.
  • Atladığım bir detaydı güzel bir noktaya değinmişsiniz. EVGA resimlerinden giriş yeri eklediğim gibi standart power kablosu şeklinde olduğu için en kötü ihtimalle mersin123 kardeşimizin dediği gibi piyasadan temin edebilirim gibi duruyor.

600-750 Watt Arası Sessiz Modüler 80+ PSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggnoplay -- 20 Mayıs 2016; 9:24:52 >
  • ggnoplay kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun..keşke Evga 650w GQ alsaydınız,GQ serisi yaklaşık 7 ay önce piyasaya sürüldü yani GS serisine göre daha yeni..yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum

http://www.amazon.com/EVGA-Modular-Crossfire-Warranty-210-GQ-0650-V1/dp/B017HA3SQ8

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=454

NOT:bu arada standart power kablosunu kullanbilirsiniz

• kmserdar kullanıcısına yanıt
    Siparişim hala onaylanmadığı için değiştirme şansım var aslında ama GQ serisinin farkını çok anlayamadım. GS olanlar sessizliği ile ön planda imiş ama GQ olanda da aynı şekilde termal fan bulunmakta. Farkı nedir acaba? Gerçi inceleme linki de göndermişsiniz yazarken fark ettim ona bir göz atayım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.