Şimdi Ara

600-750 Watt Arası Sessiz Modüler 80+ PSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben de psu'yu almadan önce gerek teknik inceleme gerekse de kullanıcı tavsiyelerini detaylı bir şekilde araştırmıştım..evga 650 P2'yi (Platinum) bir kenara koyarsak, kalite hiyerarşisi G2>GQ>GS>G1 şeklinde sıralanıyor..benim aldığım dönemde 650 G2 350/400 Tl, 650 GQ ise 250 Tl civarıydı..ihtiyaç ve gereksinimlerime hayli hayli uyduğu için ben de GQ serisini aldım
  • Evga güzeldir peki gümrükte vergi mağduru olur mu fiyat ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmserdar kullanıcısına yanıt
    GS serisinin seasonic tarafından üretildiğini ve daha kaliteli olduğunu yazmış birisi. Açıkçası ne fark edecek olsa olsa azıcık daha kalitelidir bence bir farkı yoktur GQ dan. Yada GQ dediğiniz gibi daha iyidir bilmiyorum. Sadece GS fully modular ama onunda sabit kabloları zaten anakart kablosu falandır yani zorunlu olarak kullanılacak olandır diye düşünüyorum. GQ termal olarak daha iyi gözüküyor sanki en azından inceleme sitesinde 2. testte fan açmamış benim için sessizlik herşeyden önemli. O yüzden GQ mu sipariş etsem diye düşünüyorum. Bir de fan giriş yeri GQ da daha ferah gözüküyor ama GS de sıcaklıklar daha düşük. Biraz kararsız kaldım açıkçası.
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    Fiyat 85$ gibi bir miktara geliyor yaklaşık olarak. 300 TL gibi birşey.
  • ggnoplay kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Corsair 750m kullanmıltım yarı modüler. Fena değildi ama arıza yaptı sonradan garantiye gönderdim para iadesi yaptılar. Onun haricinde imzam da ki power 'ı kullanıyorum memnunum.
  • ggnoplay kullanıcısına yanıt
    sakın yanlış anlamayın, ben ''GS serisi kötüdür, almayın'' demiyorum..sadece daha yeni ve genel olarak incelemeler de az biraz önde olduğu için GQ serisini tavsiye ediyorum (tabi bizatihi kendim de kullanıyorum)..sessizlik konusuna gelince, benim psu çok sessiz (hatta hiç ses yok, sıfır ses) ki evga'nın hangi modelini (gold serisi) alırsanız alın ses problemi olacağını düşünmüyorum
  • kmserdar kullanıcısına yanıt
    Yok yanlış anlamadım hocam ben de baktım bi kaç kişi kalite olarak GQ>GS demiş kimisi GS silverstone daha iyi GQ dan demiş yani bende diyorum ki bunlar zaten en üst düzey ürünler. Biri diğerinden daha iyi olsa olsa azıcık bir farkı vardır çok da fark etmez gibi düşündüm. GQ olanların fan yeri GS den daha iyi olduğu için GQ gözüme daha iyi geldi ama fark etmez ya amaan diyorum ben de. Teşekkürler kıymetli deneyimlerinizi paylaştığınız için hocam. Verdiğiniz inceleme sitesi gerçekten ne kadar ince bir araştırma yaptığınızın göstergesi zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.