Şimdi Ara

600-800 tl arası 100 mbit kablonet için Router tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kablonet 100mbit internetim mevcut ama modemim hız katili netmaster CBW-383Z4 isimli modem, bu yüzden bnde Router arayışına çıktım, kafamda 600-800 tl arası bir fiyat belirledim,
    Evim 150m2 civarı ve bir 6 ay içinde villa tarzı bir eve çıkma ihtimalim var, bu amaçlada belirlediğim routerları size danışmak istiyorum; internete bağlı cihazlarım PS4 - Xiaomi mi box3 ile iptv ve Netflix, 2 adet telefon ve 2 adet bilgisayar

1- TP-link Archer AX10 WiFi 6 Router
    1200mbps desteklemesi, 1,5Ghz 3 çekirdekli işlemcisi olması, WiFi 6 olması bnm için çekici gelen yanları ama USB ve wpa3 desteği yok, bide açıkçası henüz elimde wifi6 destekler cihazım yok, ps5 almayı planlıyorum, bide belki telefonları güncellersek diye wifi6 olsa iyi olur, ama USB olmaması bnm için baya bir eksi

2- TP-link Touch P5 AC1900
    Bu cihaz hem kendinden ekranlı, USB portları mevcut, 1ghz çift çekirdekli işlemcili, değiştirilebilir 3 anteni mevcut, ama çoklu cihaz kullanımı, oyun için ekstra geliştirmeleri, MU-MIMO ve Beamforming gibi ekstra yazılımsal özellikleri yok, 1300/600 mbps hız destekliyor olması iyi

3- TP-Link Archer C80 AC1900
    Bu cihazda tam oyuncu cihazı, 3x3 MIMO ve Beamforming desteği mevcut, 1300/600 mbps hız destekliyor, ama bu cihazda USB desteklemiyor

4- Keenetic Giga AC1300
    Bu cihazda da yok yok ama hızı AC1300 sınıfı, 867/400 mbps hız destekliyor sadece, 100mbit için yeterli olur mu, bide işlemcisi mediatek 880 MHz çift çekirdekli, sorumsuzluk ve stabilite açısından yeterli olur mu? Daha üst modeli Keenetic Ultra da AC2600 yani 1700/800 mbps destekliyor ama fiyat olarak 950 tl civarı, 1000 tl sınırına çıkınca seçenekler artıyor,

Sizce 100mbit internete hangi hızlarda modem yeterli gelir, ve 1000 tl civarına çıkmak bana sizce ne gibi kazançlar sağlar, Router tercih ve başka önerileriniz varsa bekliyorum, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazların herhangi biri işini görebilir. Ancak almadan önce cihazının herhangi bir bilinen sorununun olup olmadığını araştırmalısın. Bi de eğer alacağın router ı seçersen ethernet portları gigabit olan bir model seçersen çok daha iyi olur.
  • 50 mbit hızım var ,keenetic giga aldım router olarak. Ev büyük ve duvarlı.hemen hemen her yerden verimli şekilde bağlanabiliyorum.modem infinity 401.köprü moduna alıp routeri bağladım.sonrası router dağıtıyor.çekim alanı baya iyi.2.4 ve 5 g hızlarında otomatik geçiş yapıyor.şimdilik memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.