Şimdi Ara

600-800 Tl arası bir akıllı telefon almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 600-800 Tl arası bir akıllı telefon almayı düşünüyorum sizce hangi telefonu almalıyım ? ben baya araştırdım bana en iyisinin zenfone 6 olduğunu söylediler sizin göçrüşleriniz nedir?Şimdiden Teşekkür Ederim

• Motorola Moto g
    Yada
    Asus Zendone 5-6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Motorola Moto g
    Yada
    Asus Zendone 5-6

Neden motorola moto g ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortalMert

quote:

Motorola Moto g
    Yada
    Asus Zendone 5-6

Neden motorola moto g ?

Hocam Hem F/P urunu hemde stock android şişmez falan hem googlenin cihazı olduğundan güncel kalacak ve android L geleceği açıklandığı için hocam

• LG L90 güzel bir tercih olur, hem android 5 güncellemesi alacak hemde donnaım olarak gayet iyi bir cihaz. Yine Asus 5 iyi bir tercih olur. Asus 5 de Android 5 güncellemesini alacak Mayıs Haziran gibi.

Windows Phone için Lumia 925 en iyi tercih olur. Hem donanım, hem kalite hem de fotoğraf ve video için o parayı kuruşu kuruşuna sana geri verir fazlasıyla hemde
    Yakın zamanda Denim güncellemesi ve ardından da Windows 10 güncellemesi alacak cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @iSS

LG L90 güzel bir tercih olur, hem android 5 güncellemesi alacak hemde donnaım olarak gayet iyi bir cihaz. Yine Asus 5 iyi bir tercih olur. Asus 5 de Android 5 güncellemesini alacak Mayıs Haziran gibi.

Windows Phone için Lumia 925 en iyi tercih olur. Hem donanım, hem kalite hem de fotoğraf ve video için o parayı kuruşu kuruşuna sana geri verir fazlasıyla hemde
    Yakın zamanda Denim güncellemesi ve ardından da Windows 10 güncellemesi alacak cihaz.

hocam yorumunuz için sağolun. lg nin özelliklerini yazarmısınız ? ve zenfone 6 da iyi bir seçim olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalMert -- 19 Aralık 2014; 21:13:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MortalMert

quote:

Motorola Moto g
    Yada
    Asus Zendone 5-6

Neden motorola moto g ?

Hocam Hem F/P urunu hemde stock android şişmez falan hem googlenin cihazı olduğundan güncel kalacak ve android L geleceği açıklandığı için hocam

hocam ekran büyüklüğü açısından fazla küçük cevabınız için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MortalMert M kullanıcısına yanıt
    İlla android olacak demiyorsan Lumia 925'e bir gözat. Her yanından kalite akıyor telefonun. Zenfonlar ve bu fiyattaki diğer android telefonlar malesef oyuncak telefon kalitesinde.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    hocam Windows phone yandaşı değilim android telefon olarak hangisi iyidir ?
    Büyüklük sorun değilse gene Zenfone 6 iyidir. Yalnız hem hoparlör, hem de kulaklık sesi kalitesi berbat. Müzik dinlemeyi seviyorsan hayal kırıklığına neden olabilir.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    hocam telefonu kendin bizzat denedin mi ?
    Evet denedim, abimde var. Bir de tasarımı da hem görsel olarak hem de kullanım açısından hoş değil. Hem ekran hem de çerçeveler kocaman olunca tutması, taşıması ve tek elle kullanması zor. Bunun dışında performans fiyatına göre iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 19 Aralık 2014; 21:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Evet denedim, abimde var. Bir de tasarımı da hem görsel olarak hem de kullanım açısından hoş değil. Hem ekran hem de çerçeveler kocaman olunca tutması, taşıması ve tek elle kullanması zor. Bunun dışında performans fiyatına göre iyi.

abi Windows un marketiyle Google play farkı ne ? yani Google play da bulduğum oyunu Windows da bulamama diye bişey var mı ?
    Bazı oyunları bulabiliyorken bazılarını bulamayabilirsin. Hangi oyunları ve uygulamaları kullanmak istiyorsan aşağıdaki linkten arama çubuğuna yazarak Windows Phone Marketinde aratabilirsin.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store
  • quote:

Bazı oyunları bulabiliyorken bazılarını bulamayabilirsin. Hangi oyunları ve uygulamaları kullanmak istiyorsan aşağıdaki linkten arama çubuğuna yazarak Windows Phone Marketinde aratabilirsin.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store

çok sağolun bütün oyunlar var da ekranı birz daha büyük olsaymış Nokia 925 in 4.5 inc oyun oynarken iyi olacağını zannetmiyorum

Nokia Lumia 1320'ye bakabilirsin. O da 800 TL civarı satılıyor. Yalnız onun ekranı da çok büyük 6 inch.
  • quote:

Nokia Lumia 1320'ye bakabilirsin. O da 800 TL civarı satılıyor. Yalnız onun ekranı da çok büyük 6 inch.

çok iyi ozaman ama ben zenfone 6 alcam ya
    Tercih senin. Almadan önce hepsini mağazada inceleyip denersen daha sağlıklı olur.
  • quote:

Tercih senin. Almadan önce hepsini mağazada inceleyip denersen daha sağlıklı olur.

tamam ilgilendiğin için çok teşekkürler
  • Platform olarak android,cihaz olarak ise zenfone ve lg g3beat bakilabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.