Arkadaşlar konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum teşşekkürler..
sistemin ve psu markan ve kaç w oldugu ?
quote:
Orijinalden alıntı: freestyler_07
sistemin ve psu markan ve kaç w oldugu ?
valla sistem; işlemci intel çift çekirdek 2,3 dd2 2 gb ram asus p5b anakart psu 600 den fazla ama 800 mü emin olamadım (ezbere söylüyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: dozgen
valla sistem; işlemci intel çift çekirdek 2,3 dd2 2 gb ram asus p5b anakart psu 600 den fazla ama 800 mü emin olamadım (ezbere söylüyorum)
Alıntıları Göster
Yerinizde Olsam Bilgisayarımı Değiştiririm =)
Psu dan emin olmak için ise aksayı açıp psunun üzerine bakınız
quote:
Orijinalden alıntı: garip_dj
Alıntıları Göster
5850-5870
quote:
Alıntıları Göster
Bilgisayar elimin altında olmadığında bişi diyemiyorum. Parçalarım 2 senelik olabilir ama şimdiye kadar ekran kartı dışında sorun yaşamadım onuda değiştirecem yarın işallah :))
quote:
Bilgisayar elimin altında olmadığında bişi diyemiyorum. Parçalarım 2 senelik olabilir ama şimdiye kadar ekran kartı dışında sorun yaşamadım onuda değiştirecem yarın işallah :))
Alıntıları Göster
Sistemede ufaktan el atmak iyi olacaktır sizin için ATI Radeon 5850 alıp geriye kalan paranızıda işlemciye yatırın derim daha sonrada ram eklersiniz
Alıntıları Göster
Yazdığın sistem orta düzey şimdi biz 5870 desek darboğaz olur PSu yu belirtmemişsin oda sorun çıkarır büyük ihtimal bence biraz araştır bu konuları 5850+600W psu olabilir sana
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
Yazdığın sistem orta düzey şimdi biz 5870 desek darboğaz olur PSu yu belirtmemişsin oda sorun çıkarır büyük ihtimal bence biraz araştır bu konuları 5850+600W psu olabilir sana
Alıntıları Göster
PSu bilgisayrı alırken değiştirdim şu an takılı olan ya 600 w yada 800 w emin değilim sadece ..
quote:
tam ozellıklerını kulanamıyacagın bır ekran kartı almaktansa işlemci anakart ve vga alsan daha performanslı bir sisteme gecersın
anakart tahmını 200-250(min sb710 lu bi anakart) işlemci tahmını 300-350(x4 955) vga 300-350(hd 5770)
quote:
Orijinalden alıntı: redline_59
quote:
tam ozellıklerını kulanamıyacagın bır ekran kartı almaktansa işlemci anakart ve vga alsan daha performanslı bir sisteme gecersın
anakart tahmını 200-250(min sb710 lu bi anakart) işlemci tahmını 300-350(x4 955) vga 300-350(hd 5770)
Alıntıları Göster
Redline Kardeşim katılıyorum. O alacağın ekran kartı ile
Burdaki kadar performans alamazsın
quote:
Redline Kardeşim katılıyorum. O alacağın ekran kartı ile
Yani yaklaşık 950 lira civarına tüm sistemi yenileyebilirsin. Çok daha mantıklı olur, eğer psu 400-450watt gercek değerini verebilen veya daha üstü bir psu ise.. Kafana yatarsa burda tam olarak bi sistem verebiliriz
Yani yaklaşık 950 lira civarına tüm sistemi yenileyebilirsin. Çok daha mantıklı olur, eğer psu 400-450watt gercek değerini verebilen veya daha üstü bir psu ise.. Kafana yatarsa burda tam olarak bi sistem verebiliriz
Alıntıları Göster
valla benimde aklımda olan sitemi yenilemek tabikide inanın çok masraf :(... Sonra eski parçaları ne yapıcam gayet sorunsuz çalışıyorlar :)
quote:
valla benimde aklımda olan sitemi yenilemek tabikide inanın çok masraf :(... Sonra eski parçaları ne yapıcam gayet sorunsuz çalışıyorlar :)
Alıntıları Göster
Eski parcaları satarsın. Zaten optik sürücü, hdd, kasa, monitör kalıcak... Sen eger 800 lira ekran kartına verebiliyosan bu sistemi topla. Ramleri ilk etapta 2 gb alırsan 100 lira daha düşer fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: Poison Well
Eski parcaları satarsın. Zaten optik sürücü, hdd, kasa, monitör kalıcak... Sen eger 800 lira ekran kartına verebiliyosan bu sistemi topla. Ramleri ilk etapta 2 gb alırsan 100 lira daha düşer fiyat
Alıntıları Göster
valla kafama yatan yorum sistemi upg. etmek tabikide yarın exa ya gittiğimde krr vericeğim sanırım :))
bahsettiğin detaylarıda verebilrisen çok sevinirim, oraya gittiğimde aklımda ne alacağıma dair bişiler olursa iyi olur ..
quote:
Orijinalden alıntı: karamelemre
adam ekran kartı tavsiyesi istemiş, siz yeni sistem alın diyorsunuz yahu...
hocam al bi hd 5850 (550-600 tlye bulabilirsin) o seni epey bir süre idare eder emin ol, daha uca kaçman gereksiz...
Kullanamadıktan sonra o kadar para bayılmaya ne gerek var ki?
quote:
Orijinalden alıntı: FasTBoY
quote:
Orijinalden alıntı: karamelemre
adam ekran kartı tavsiyesi istemiş, siz yeni sistem alın diyorsunuz yahu...
hocam al bi hd 5850 (550-600 tlye bulabilirsin) o seni epey bir süre idare eder emin ol, daha uca kaçman gereksiz...
Kullanamadıktan sonra o kadar para bayılmaya ne gerek var ki?
Alıntıları Göster
Dozgen bence burdaki arkadaşların önerilerine kulak ver ve sistemini upgrade et. Başta ekran kartına ayıracağın bütce ile sana gerekli parçalarda yapabileceğin upgrade sistemlerini verebilirler, tabi üstüne para ekleyebilirsen bunuda söyleki ona göre hangi sistem bileşenlerini alabileceğini daha rahat söyleyebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Dozgen bence burdaki arkadaşların önerilerine kulak ver ve sistemini upgrade et. Başta ekran kartına ayıracağın bütce ile sana gerekli parçalarda yapabileceğin upgrade sistemlerini verebilirler, tabi üstüne para ekleyebilirsen bunuda söyleki ona göre hangi sistem bileşenlerini alabileceğini daha rahat söyleyebilirler.
Hemen masrafa sokmayın adamı. İşlemci nedir ? Oc olan bir işlemci ise 1 gün araştırma yapın işlemciyi birazcık yukar çekin , 2gb ram ekleyin , HD5770 alın geçin. Her oyunu rahat oynarsınız zaten.