Bildirim
600 civarı dokunmatik yardım!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Huawai İdeos X5
Wawe I -II
Htc Desire Z
Galaxy Sl (hepsi buradadan alırsın 900liraya 100lirada hediye çeki gelir)
çok seçeneğin yok. -
galaxy ace nin kataloğunu gördüm bu fiyat aralığına girer mi ve de özellik olarak nsl bi telefon?? -
ideos x5 -
II.eL xPeriA nEo al bence -
fiyat olarak yazdığınız telefonlar ne kadar acaba ?? -
Huawai ideos x5 550lira
Desire Z 750lira (100lira hediye çeki veriyormuş)
Galaxy Ace var ama donanımı düşük o yüzden önermiyorum.
Wawe I wawe II alabilirsin Wawe I internette yok ama dükkanlarda bulunabiliyor mağazaların şubelerinde kalmış olabiliyor 600liraya falan alma şansın var yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
Huawai ideos x5 550lira
Desire Z 750lira (100lira hediye çeki veriyormuş)
Galaxy Ace var ama donanımı düşük o yüzden önermiyorum.
Wawe I wawe II alabilirsin Wawe I internette yok ama dükkanlarda bulunabiliyor mağazaların şubelerinde kalmış olabiliyor 600liraya falan alma şansın var yani.
teşekkür ederim galaxy nin modellerini dşnyrm aslında ama donanımı düşük deynce kafam karıştı .s -
Ace bence o parayı haketmeyen bi cihaz.. O fiyatta tavsiye edilebilecek en iyi smartphone'lar ; x5 ve p503'tür bana göre.. -
oyun ve uygulamalar beni pek ilgilendirmiyor dersen bada işletim sistemli wave 2 önerebilirim ama oyun, uygulama kısacası multimedya konusunda geniş kapsamlı birşey istersen ilk olarak huawei dieos x5 tavsiye ederim. tam bir fiyat performans ürünü olarak gösteriliyor smarthone. galaxy ace fiyatının ürünü değil bence onun yerine ekran'ı biraz daha küçük olan gio almak daha karlı olacaktır çünkü donanım olarak aynı özelliklere sahipler boş yere samsung'a fazladan para kazandırmaya gerek yok. artı olarak optimus one ve fiyatı arttırırsan desire z düşünülebilir. -
Ideos X5 -
se xperia mini pro, klavye ve ön kameraya ihtiyacım yok dersen xperia mini ye de bakabilirsin
xperia mini 699tl :http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_mini-xperia-mini-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=57517
xperia mini pro 719tl:http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_mini_pro-xperia-mini-pro-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=57527
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmak -- 21 Kasım 2011; 19:31:38 >
-
http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0523.htm
dostum bence wave II 'ye de bakmalısın gayet iyi kaliteli bir telefondur kullanışlıdır
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- spot telefon ne demek
- guide sticker ne demek
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- asker telefonu internetli
- telegramda video izleme
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X