Şimdi Ara

700k+-50k civarı Otomatik Az yakan Hatchback tabsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese çok teşekkür ediyorum. 1 haftadır ciddi olarak bakıyorum ancak kafam çorbaya döndü. Fiyatı 750 bandında tutayım dedim. Pololar satılıyor, corsalar yerinde duruyor. Yaris baktım, hybrid bak denmişti ama çok fazla seçenek yok. Auris hiç bakmadım. Pazarı nasıldır acaba? 1 sene sonra satmak istediğimde kolay bir şekilde elden çıkarabilir miyim bilmiyorum.
    Tavsiyelerinize haşa açığım. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır alın burası turkıye adamlar motora bir katkı atar 1 sene sonra bakarsınız motor ölmüş 250 bin sandık motor vs masraf edince keşke sıfır alsaymışım daha ucuza gelirmiş dersiniz

• Raptor_ex kullanıcısına yanıt

Uzun yolda yormayacak araç bakıyorsanız B segment araç bakmamanız gerek. Konfor açısından daha düşük olacaklardır, bacak mesafesi, yükseklik, bagaj vs. her türlü daha kötüler. Astra H, 308, C4, Egea HB gibi araçlar biraz daha bütçeniz içerisinde. Auris Toyota olduğundan gereğinden fazla pahalı, dizelini alacaksanız kötü bir otomatiği var, benzinlisi ise 1.6 atmosferik, çok yakar çok bağırır az kaçar. Nissan Pulsar bakabilirsiniz, satmanız zor olur.

• Raptor_ex kullanıcısına yanıt

Auris'in 2. Eli çok iyi, 2. El ilan sitelerine bakarsanız sürekli bir çevrim olduğunu görürsünüz, kadınların otomobil kullanımına daha çok dahil olmasıyla da daha fazla talep gören bir model haline geldi.

Size şu kadar söyleyeyim aldığınız anda müşterisi hazır olan bir model, bizzat deneyimlediğim durum budur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.