< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
600₺ Kasa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MSI MAG 100R
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Münebbiho kasa o parayı etmez ama bundan daha önemlisi teknobiyotik denen yerden hiçbir şey ama hiçbir şey almayın.. o sitenin linkine bile tıklayıp ürünlerini incelemeyin bile üzülürsünüz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 11 Ekim 2020; 18:45:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4o kasa o parayı etmez ama bundan daha önemlisi teknobiyotik denen yerden hiçbir şey ama hiçbir şey almayın.. o sitenin linkine bile tıklayıp ürünlerini incelemeyin bile üzülürsünüz..
Alıntıları GösterLink'e tıklayıp ürünü incelemek gibi bir hata yaptım ki bir bakmışım göz yaşlarım kendiliğinden akmaya başladı.. Keşke yorumunu daha önce görsedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: damn2uLink'e tıklayıp ürünü incelemek gibi bir hata yaptım ki bir bakmışım göz yaşlarım kendiliğinden akmaya başladı.. Keşke yorumunu daha önce görsedim.
Alıntıları GösterŞimdi git ve gözlerini sil..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X