Şimdi Ara

600 Liraya Kadar Kamera Çözünürlüğü Yüksek Cep Telefonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı annem istiyor,işletim sistemi,uygulama desteği vs. çok önemli değil.Aklımda c6-01 var,fiyatı da düştü,fakat kamerasında otofokus olmaması düşündürüyor.Siz ne tavsiye edersiniz?

• 600 liraya temiz bi' Wave bulursunuz. Kamera konusunda başarılı. İmzanızda da yazıyor. Sizde de aynı cihaz var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

600 liraya temiz bi' Wave bulursunuz. Kamera konusunda başarılı. İmzanızda da yazıyor. Sizde de aynı cihaz var sanırım.
    Pek 2.ele yanaşacağını düşünmüyorum,ama haklısınız bizim cihazların kamerası gerçekten başarılı.Bir teklif ederim.Bada 2.0 ne olacak acaba,konu dışına çıktım ama olsun :D
  • bada 2.0 yakın zamanda çıkacak diye duydum ama kesin olarak ne zaman çıkacak yada çıktı mı emin değilim. bence gereksiz bir işletim sistemi bada.
  • bence c6-01
  • quote:

Orijinalden alıntı: bg13

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

600 liraya temiz bi' Wave bulursunuz. Kamera konusunda başarılı. İmzanızda da yazıyor. Sizde de aynı cihaz var sanırım.
    Pek 2.ele yanaşacağını düşünmüyorum,ama haklısınız bizim cihazların kamerası gerçekten başarılı.Bir teklif ederim.Bada 2.0 ne olacak acaba,konu dışına çıktım ama olsun :D

Bada 2.0 'ın beta sürümü yayında şuan. Bi' kaç hata var. Resmi versiyonu da yayınlanır kısa zamanda.

• Evet,wave 1e de beta sürümü çıkmış,fakat çok hata mevcut şu an için.En iyisi 1.2 de kalıp hatasız sürümü beklemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet,wave 1e de beta sürümü çıkmış,fakat çok hata mevcut şu an için.En iyisi 1.2 de kalıp hatasız sürümü beklemek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.