Şimdi Ara

600 tane chakji?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu görevi yapan var mı?? imkansız gibi geliyor kulağa...ne kadar sürdü yapan varsa?

• mauhauhua demek yapan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_iceberg5

mauhauhua demek yapan yok
    Ya bu oyun güzel ama quest bakımından tam bir bela! Bir RPG'de gördüğüm en kötü quest düzeni bu oyunda!

Birincisi, adamlar laf olsun diye quest üretmişler "50 tane öldür gel, 100 tane öldür gel"!... Yapması da çok sıkıcı.
    İkincisi öyle bir ayarlamışlar ki, her quest'i yapman lazım ve tam o levelde yapman lazım!.. Yani son derece lineer, hiçbir seçeneğin yok!

ROSE Online'i özledim ben ya

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Ya bu oyun güzel ama quest bakımından tam bir bela! Bir RPG'de gördüğüm en kötü quest düzeni bu oyunda!

Birincisi, adamlar laf olsun diye quest üretmişler "50 tane öldür gel, 100 tane öldür gel"!... Yapması da çok sıkıcı.
    İkincisi öyle bir ayarlamışlar ki, her quest'i yapman lazım ve tam o levelde yapman lazım!.. Yani son derece lineer, hiçbir seçeneğin yok!

Alıntıları Göster
    ben trade yapıyorum bu aralar. gelip giderken yolda 20 30 tane vuruyoru . sanırım lvl 2 % 20 de biter gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: edi_büdü

ben trade yapıyorum bu aralar. gelip giderken yolda 20 30 tane vuruyoru . sanırım lvl 2 % 20 de biter gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    mauhauhuahu güzel taktikelin değmişken kesiveriyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_iceberg5

mauhauhuahu güzel taktikelin değmişken kesiveriyon

Alıntıları Göster
    size bişey sorcam abiler sizce blade m iii sword mu blade yaparsam skilleriim neye verem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagizakgun

size bişey sorcam abiler sizce blade m iii sword mu blade yaparsam skilleriim neye verem

Alıntıları Göster
    evet ben bitirdim ama lvl 23 civarlarında . ozaman daha kolay kesiyordum.. yaklaşık olarak 4 saatimi almıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikoname

evet ben bitirdim ama lvl 23 civarlarında . ozaman daha kolay kesiyordum.. yaklaşık olarak 4 saatimi almıştı

Alıntıları Göster
    200 bandit bowman kesmem gerekiyor bir gidişte 40 tane kestim ama 600 tane kasar, biraz abartı olmuş zaten çeşitli görevlerde hatalar var

• quote:

Orijinalden alıntı: guenen

200 bandit bowman kesmem gerekiyor bir gidişte 40 tane kestim ama 600 tane kasar, biraz abartı olmuş zaten çeşitli görevlerde hatalar var

Alıntıları Göster
    Arkadaşim bu görev zor degil..sayi gözünüzü korkutmasin eminim burda birçok kişi bu questi bitirdigi halde ben yaptııımm! diye buraya yazmayacaktir ve yazmamişta.ben bitirdim ve gayet kolay.
    "şu kadar yaratik kes" görevlerinden degil de "şu kadar quest item bul" görevi daha zor...

Sabrederek ve güzel parti ile (biliyorsunuzdur eger 4 kişiilik bir parti ile yaratiklari keserseniz az ama reddeilmeyecek yüzdeyle fazla exper aliyorsunuz ..tam % yi hatirlamiyorum ama parti ile kasin fazla exp için) 600 chakji hemen bitecektir..bir tavsiye verebilirm bu görevi jangan tarafinda yapan olabilir onlara tavsiyem downhang bolumnde bu görevi daha cabuk bitirirsiniz..özellile kendinize güveniyorsaniz akttif chakileri üzerine toplayarak,daha az dolaşarak questinizi tamamlayin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aAmiQo -- 31 Ocak 2006 0:56:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

Arkadaşim bu görev zor degil..sayi gözünüzü korkutmasin eminim burda birçok kişi bu questi bitirdigi halde ben yaptııımm! diye buraya yazmayacaktir ve yazmamişta.ben bitirdim ve gayet kolay.
    "şu kadar yaratik kes" görevlerinden degil de "şu kadar quest item bul" görevi daha zor...

Sabrederek ve güzel parti ile (biliyorsunuzdur eger 4 kişiilik bir parti ile yaratiklari keserseniz az ama reddeilmeyecek yüzdeyle fazla exper aliyorsunuz ..tam % yi hatirlamiyorum ama parti ile kasin fazla exp için) 600 chakji hemen bitecektir..bir tavsiye verebilirm bu görevi jangan tarafinda yapan olabilir onlara tavsiyem downhang bolumnde bu görevi daha cabuk bitirirsiniz..özellile kendinize güveniyorsaniz akttif chakileri üzerine toplayarak,daha az dolaşarak questinizi tamamlayin..

Alıntıları Göster
    Ne bu görev zormu sen birda SP Farmink yapmayı bir denede olayın zorluğunu gör insan günde 5-6 saat oynayıp 4 gün aynı lwl li görmekten bunalıma giriyor(Acaba ben bunalımdamıyım sürekli SP farmingi yazıyorum) hadi hepinize kolay gelsin ögrenci arkadaşlar okuların açılmasına az kaldı sizler oyuna dönene kadar ben 50-60 olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: redsamuray

Ne bu görev zormu sen birda SP Farmink yapmayı bir denede olayın zorluğunu gör insan günde 5-6 saat oynayıp 4 gün aynı lwl li görmekten bunalıma giriyor(Acaba ben bunalımdamıyım sürekli SP farmingi yazıyorum) hadi hepinize kolay gelsin ögrenci arkadaşlar okuların açılmasına az kaldı sizler oyuna dönene kadar ben 50-60 olurum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar siz şimdiden bunalım takılırsanız vay halinize lvl 34 yada 35 görevinde 3000 tane yaratık kesmenin gerekecek ozaman ne yapacaksınız bence bu başlarda sıkıyosa ilerde bittinizsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: byby

arkadaşlar siz şimdiden bunalım takılırsanız vay halinize lvl 34 yada 35 görevinde 3000 tane yaratık kesmenin gerekecek ozaman ne yapacaksınız bence bu başlarda sıkıyosa ilerde bittinizsiz

Alıntıları Göster
    bomba topla diye bi görev var 200 tane toplaman lazım ve bunu 3 defa yapıcaksın...
    sadece bombalar 600 oluyo..
    ne kadar öldürüceğini sen düşün artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sogotti

bomba topla diye bi görev var 200 tane toplaman lazım ve bunu 3 defa yapıcaksın...
    sadece bombalar 600 oluyo..
    ne kadar öldürüceğini sen düşün artık...

Alıntıları Göster
    bu gene iyi ona glavie ile 3vuruşta götürüyordum
    şimdi bowa döndüm

eart ghost görevi vardı 500 tane kesicen tabi bu chakji ye göre daha zordu ama bitmesikolay oldu
    kestikçe madde düşene kadar en azında 3000 tane kesiyoruz ve belkide daha fazla
    bu tür görevler daha rahat geliyorbana
    guild arayan arkadaşşlar oyunda pm atsınlar lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

Abi ücretsiz bir oyunda daha ne kadar kaliteli bir quest düzeni bekliyorsunki?Tabiki daha taze tutulabilir daha eğlenceli(nasıl oluyorsa?)daha yaratıcı,questler yapılabilir haklısın biryerde fakat bence bu oyun bugüne kadar gördüğüm en iyi grafiklere sahip ücretsiz oyun....Hatta tüm mmorpg'ler içerisinde bile ilk 5 'e girebilecek kalitede hem grafik hem oynanış açısından...Ama yinede kesinlikle "en kötü quest düzeni" durumu da yok abartma lütfen...(KONUSU AÇILMIŞKEN BU ARADA HERKES HAYATINDA OYNADIĞI EN YARATICI YA DA EĞLENCELİ YÜKSEK LEVEL QUESTİNİ LÜTFEN YAZSIN CEVAP HAKKI DOĞDU BENCE)

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

Abi ücretsiz bir oyunda daha ne kadar kaliteli bir quest düzeni bekliyorsunki?Tabiki daha taze tutulabilir daha eğlenceli(nasıl oluyorsa?)daha yaratıcı,questler yapılabilir haklısın biryerde fakat bence bu oyun bugüne kadar gördüğüm en iyi grafiklere sahip ücretsiz oyun....Hatta tüm mmorpg'ler içerisinde bile ilk 5 'e girebilecek kalitede hem grafik hem oynanış açısından...Ama yinede kesinlikle "en kötü quest düzeni" durumu da yok abartma lütfen...(KONUSU AÇILMIŞKEN BU ARADA HERKES HAYATINDA OYNADIĞI EN YARATICI YA DA EĞLENCELİ YÜKSEK LEVEL QUESTİNİ LÜTFEN YAZSIN CEVAP HAKKI DOĞDU BENCE)

Alıntıları Göster
    100 tane chacji eye topladım zaten 500 tane falan o zmn kesmiştim şimdide 600 tane questini yapıyorum 50 falan oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: poison

100 tane chacji eye topladım zaten 500 tane falan o zmn kesmiştim şimdide 600 tane questini yapıyorum 50 falan oldu

Alıntıları Göster
    Çok iyi takip ederseniz questlerin düzenli ve lvl yönünden hazırlandığını görüceksiniz.. lvl ile buyu lvl leri ni orantılı bişekilde kullanırsanız bütün questler size lvl atlatma yönünde hazırlanıştır. Tam bir bela olabilir ama düzenlidir..

Örneğin 600 chajki görevi 2 lvl alma yönünde hazırlanmıştır ..

İyi oyunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hikoname

Çok iyi takip ederseniz questlerin düzenli ve lvl yönünden hazırlandığını görüceksiniz.. lvl ile buyu lvl leri ni orantılı bişekilde kullanırsanız bütün questler size lvl atlatma yönünde hazırlanıştır. Tam bir bela olabilir ama düzenlidir..

Örneğin 600 chajki görevi 2 lvl alma yönünde hazırlanmıştır ..

İyi oyunlar..

Alıntıları Göster
    en kek questlerden biri bombaci görevine gelince o zmn görecen asil abarti neymiş en az 2500 tane kesmisimdir bombaci

• quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

en kek questlerden biri bombaci görevine gelince o zmn görecen asil abarti neymiş en az 2500 tane kesmisimdir bombaci

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu oyunun questlerine laf tmeyin ne guzel ister SP kas ister exp
    SP kasanlar bile queetle ne guzel lvl atlıyo
    shaki gorevi yapılır chok zor deel
    arkadaşın dedigi gibi bomba gorevi zor
    ben daha o goreve gelmedim ama
    guild den biri yapıyodu solenip durdu zor diye
    neyse kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: silkguide

arkadaşlar bu oyunun questlerine laf tmeyin ne guzel ister SP kas ister exp
    SP kasanlar bile queetle ne guzel lvl atlıyo
    shaki gorevi yapılır chok zor deel
    arkadaşın dedigi gibi bomba gorevi zor
    ben daha o goreve gelmedim ama
    guild den biri yapıyodu solenip durdu zor diye
    neyse kolay gelsin

Alıntıları Göster
    jaeun temple nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagizakgun

jaeun temple nerde

Alıntıları Göster
    yakizakgun demiş ki:
    quote:

ikisi aynı skilller içindir ama blade fiziksel, kılıç sihirsel hasar verir, yani sana kalmış sen neye önem veriyosan, ben şahsen blade kullanıyorum çünkü daha lvl düşük, yani canavarlar için. pvp için sword tercih ederim çünkü daha çok elemental damage kullanıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.