Şimdi Ara

600 TL bir ayakkabı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kralorti70

Biliyorum knk ayakkabın da hayırlı olsun bu arada.

Alıntıları Göster
    Sağol hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam orjinal 200 TL adidas ayakkabıların linkini alabilir miyim ? 1 aydır ayakkabı bakıyorum da öyle bir fiyat göremedim ben

Alıntıları Göster

@Ekmek arası melemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

https://www.trendyol.com/adidas/erkek-neo-spor-ayakkabi-vs-skate-aq1484-p-1876007?boutiqueId=343441&merchantId=119791https://www.trendyol.com/adidas/unisex-spor-ayakkabi-essential-star-b40307-p-34094395?boutiqueId=351544&merchantId=474https://www.trendyol.com/adidas/archivo-erkek-mavi-spor-ayakkabi-ef0434-p-31640713?boutiqueId=426397&merchantId=968

@Ekmek arası melemen

Alıntıları Göster
    Bedeni kalmamış sezon fazlası ürünleri kast etmedim hocam.Ayagim 43 numara benim bak ben alamıyorum.Ayak numaramı mi büyütmem gerekiyor şimdi benim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 600 az olmuş, bence 1200’e falan almalıydın.

• quote:

Bedeni kalmamış sezon fazlası ürünleri kast etmedim hocam.Ayagim 43 numara benim bak ben alamıyorum.Ayak numaramı mi büyütmem gerekiyor şimdi benim.

Alıntıları Göster
    bedeni kalmadıysa daha önceden baksaydın hocam, ayak nımaranı büyütmene gerek yok forumda takılana kadar arasaydın bulurdun.
  • arkadaş trollüyor,bu çakma adidas 50 tl bile yoktur...
    not: ayakkabıcıyım

• yerli üretim ayakkabı alın.
  • bu ülkeye hainlik yapmak için elinizden geleni yapıyorsunuz konuya bak birde burası bilginin teknolojinin adresi kimler ne konular açıyor üstüne altinada yok devlet boyle yok hükumet söyle bu nasıl bi kafa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir teki 600 çift olarak 1200 mü ? Çift 600 ise bedavaya almışsın.

• Decathlondan kalenji alıyorum çok daha güzel. Kimse kusura bakmasın bi ayakkabıya 200 liradan fazla para vermem.

• Süper Star modeli ile değişim yaptım Beyler 79 tl fark verdim.

• Valla bu devirde kim ne derse desin fiyatlar böyle. Marka alacaksan durum bu yani. 300 liradan başlıyor. Burdada tabiki bu sefer verimlilik önemli oluyor. Ben bot alırken bende 650 lira merrell snowmotion 6 aldım kocal ayakkabı da vardı bi. Hem tipi çok iyi hem bu 3 u kısım bitti ayakkabı taş gibi hala.

Ama bu tip standart ayakkabılar için bunu yapmıyorum. Spor ayakkabının bir esprisi yok yada günlük ayakkabının. İlla marka almak istiyorsan bu tip ayakkabılar zaten çok indirime giriyor. Outlet avm ler oluyor. Aşağıda da resmini eklerim mavi borda ve beyaz olmak üzere ekim ayında 3 al 2 öde kampanyası ile 3 ayakkabıya 460 tl verdim. Yani tanesi 150 kusur. Gene benim için pahalı adidas olduğu için çok uygun düşündüm aldım. Bence böyle yapmalısın. Bu devirde 1 ayakkabıya 600 verip adidastan standart ilgi çekmeyecek herkesin giydiği bir model almak mantıksız 600 tl vereceksem benim için o ayakkabının çok farklı olması gerek.
    Aldığım şeyde standart şu tip.
    600 TL bir ayakkabı

• ayakkabı abidas a benziyor.
    ben geçen sene şu ayakkabıyı almıştım hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı net, sanki bulutların üstünde geziyorsun! modeli piyasadan falan almaya kalkarlar diye bir çift daha mı alsam diye düşünüyorum bu aralar.
    akakce.com
    Nike Epic React Flyknit 2 Erkek Koşu Ayakkabısı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/erkek-spor-ayakkabi/en-ucuz-nike-epic-react-flyknit-2-erkek-kosu-ayakkabisi-fiyati,432063770.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

bedeni kalmadıysa daha önceden baksaydın hocam, ayak nımaranı büyütmene gerek yok forumda takılana kadar arasaydın bulurdun.

Alıntıları Göster
    Bedeni olanı o fiyata satmiyorlar zaten kardeş.Canini sıkma ben araştırmami yapıyorum 30 dolarlık ayakkabıların 350 TL ye satılması sana normal geliyor belli ki.Devam böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Buna derken Adidas genelde fiyatlar bu.

Alıntıları Göster
    Demekki b*kun ustune Adidas etiketi bassalar 600 lira verip alicaksin.

Ne hallere geldik yahu. Artik insanlar markalari babasindan cok savunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Kulaklıkla 500 klavyeye 750 veriyor buradakiler
    Kulaklığa veririm. Yeter ki param olsun. Ama ayakkabıya asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 20 Mart 2020; 1:32:51 >
  • Beymen de nike'ın üst model sneakers modelleri varken 600 tl bu modele vermek aptallık olur..
    Ayrıca.bir.plastik.ayakkabıya böyle bir fiyat verilmez.. hotic den kematanca.dan 200 tl bandına deri sneakers modeller.alınabiliyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.