Bildirim
600 TL bir ayakkabı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Buna 600 tl verdiysen yazık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneye 650-700tl olur bozdurursun hocam
şaka yapıyon dimi
Buna derken Adidas genelde fiyatlar bu.quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__
Hem eleştiriyosun hem de alıyosunquote:
Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen
Buna derken Adidas genelde fiyatlar bu.
Alıntıları Göster
Maalesef hayır. Sanırım sen ülkenin içinde bulunduğu ekonomik halden bi haber olduğun için sana şaka geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: ysjodyy
şaka yapıyon dimi
Bir ayakkabıya maksimum 80 TL veriyorum.Patates çuvalı olduğumdan minimum yaşamaya çalışıyorum. -
Valla bende tipsiz bir adamım aslında zaten yaş oldu 37 ama giyim kuşama dikkat ederimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93
Bir ayakkabıya maksimum 80 TL veriyorum.Patates çuvalı olduğumdan minimum yaşamaya çalışıyorum.
300 liraya iyi kötü ayakkabılar var gitmişsin 600 tl vemrişsin hem de verdiğin ayakkabıya bak -
ekonomik durum falan diyo birde trollsun kardeşim 600TLye ayakkabı vardır adidas olabilirde sen trolsün
Ayakkabı model olarak sence kötümü hocam?quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
300 liraya iyi kötü ayakkabılar var gitmişsin 600 tl vemrişsin hem de verdiğin ayakkabıya bak
beğendiysen hiçbir önemi yok ama kötüquote:
Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen
Ayakkabı model olarak sence kötümü hocam?
Alıntıları Göster -
-
Ben beğenmiştim ama dışarıdan bakan insanların görüşüde önemli tip olarak mı kötü hocam sence?quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
beğendiysen hiçbir önemi yok ama kötü
Alıntıları Göster
Bu ayakkabiya 600 lira verenin aklından şüphe ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayakkabı nasıl yeni hocam orijinal Adidas’ların tabanın da Adidas yazması gerekmiyor mu ? (Bu arada ayakkabı çöp)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tabanın fotosunu atmadım ki zaten telefon kötü Bir telefon tabanda adidas yazısı var ayakkabıyı Boynerden aldım sanırım çakma olma ihtimali yok Vietnam üretimi.quote:
Orijinalden alıntı: Ragnar07
Ayakkabı nasıl yeni hocam orijinal Adidas’ların tabanın da Adidas yazması gerekmiyor mu ? (Bu arada ayakkabı çöp)
içinden bahsediyorum hocam -
Airforce falan alsaydın ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
|
Bu ayakkabiya 600 lira verenin aklından şüphe ederim.
|
Hem eleştiriyosun hem de alıyosun
![]() |
300 liraya iyi kötü ayakkabılar var gitmişsin 600 tl vemrişsin hem de verdiğin ayakkabıya bak
|
|
Zevk meselesi ben iki modeli de giymem, yerinde olsam iade yapar paramı alırdım. Yine iyi markalardan 200 300 e güzel ayakkabılar alınabilir.
|
geçen özdilek'den 100 tlye beyaz slazenger aldım, 200 300 tllik nikelere 10 basar. Ayrıca 600tlye basket ayakkabısı alırsın bu ne
![]() |
Ekonomi gayet iyi. Herkes haddini bilecek simit yemesi gereken et yemeye uzanmayacak.
Dış saldırılara rağmen dimdik ayaktayız başkanlık tam anlamıyla oturmadı otursun dahada iyi yerlere geleceğiz sabır gerekiyor. Hiçbir bebek sancısız doğmaz. Türkiye küllerinden doğuyor... |
arkadaş trollüyor,bu çakma adidas 50 tl bile yoktur...
not: ayakkabıcıyım |
Benzer içerikler
- powerade enerji içeceği mi
- trendyol pin giriş limiti aşıldı nasıl düzeltilir
- sahura kalktım ama niyet etmedim oruç tutmasam olur mu
- kuşlar ne yer
- pankart nasıl yapılır
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim
- exxen de neler var
- samsung projeksiyonlu telefon
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X