Şimdi Ara

POWERADE KULLANAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fitness'dan çıktım bugün, BİM'e girdim. Gördüm de almadım. Fakirlik işte gittim 55 kuruşa Fed gazoz mudur nedir ondan aldım. Powerade almaya değer mi, enerji veriyor mu ya da fitness'dan sonra içilecekse kaybedilen mineralleri geri almaya yardımcı oluyor mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

POWERADE Kullanan Var Mı?

Powerade nedir?

Powerade, The Coca-Cola Company tarafından üretilen bir spor içeceğidir. Elektrolitler, karbonhidratlar ve diğer besin maddeleri içerir, bu nedenle özellikle spor yapan kişiler arasında popülerdir.

Powerade enerji içeceği mi?

Hayır, Powerade bir enerji içeceği değildir. Enerji içecekleri genellikle kafein ve diğer uyarıcılar içerirken, Powerade içermez.

Powerade enerji verir mi?

Powerade karbonhidratlar içerir ve bu da enerji sağlayabilir. Bununla birlikte, uyarıcı içermez, bu nedenle enerji artışı bir enerji içeceği kadar hızlı veya belirgin olmayabilir.

Powerade işe yarıyor mu?

Powerade, vücudunuzun kaybedilen sıvıları ve elektrolitleri yenilemeye yardımcı olur. Bu, özellikle egzersiz sırasında veya sıcak havalarda dehidrasyonu önlemeye yardımcı olabilir.

Powerade zararlı mı?

Powerade, ölçülü tüketildiğinde genellikle güvenli kabul edilir. Ancak yüksek şeker içeriği nedeniyle aşırı tüketimi kilo alımı ve diş çürümesine yol açabilir.

Powerade kullanan var mı?

Powerade, sporcular ve egzersiz yapan kişiler arasında popüler bir spor içeceğidir. Sıvıları ve elektrolitleri yenilemenize yardımcı olarak dehidrasyonu önlemeye yardımcı olur. Ancak enerji içeceği değildir ve aşırı tüketimden kaçınılmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • su iç daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

su iç daha iyi
    Enerji vermiyor şekerli ve bo yalı sudan farksız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddiew

Enerji vermiyor şekerli ve bo yalı sudan farksız bence

Alıntıları Göster
    Uyusturucu mu bu kullanılsın ? İçen var mı diye sor bari
  • sade soda iç hem doğal vede etkisi aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

sade soda iç hem doğal vede etkisi aynı
    Powerade'in amacı terle kaybedilen şeyleri geri kazanmak anında.Enerji 2 planda öyle çok bir enerji vermiyor.Bilmediğimiz konularda milleti yanlış yönlendirmeyelim.

Ayrıca tadı falan da çok hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Powerade'in amacı terle kaybedilen şeyleri geri kazanmak anında.Enerji 2 planda öyle çok bir enerji vermiyor.Bilmediğimiz konularda milleti yanlış yönlendirmeyelim.

Meyveli soda içiyordum çıkınca. Powerade içsem çok fark olur mu, hiç içmedim hayatımda çarşamba denerim belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Meyveli soda içiyordum çıkınca. Powerade içsem çok fark olur mu, hiç içmedim hayatımda çarşamba denerim belki.

Bence bir denemelisin 3 çeşitini biliyorum 3 ü de çok hoş cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edvardo

quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Bence bir denemelisin 3 çeşitini biliyorum 3 ü de çok hoş cidden

Alıntıları Göster
    tek sorunu dilinizi renklendiriyor demedi demeyin

• Ben daha bugün spordan çıkınca powerade içtim. neden bilmiyorum ama yorgunluğum azalmış gibi geliyor bana, bi dene bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Espri

Ben daha bugün spordan çıkınca powerade içtim. neden bilmiyorum ama yorgunluğum azalmış gibi geliyor bana, bi dene bence
    Terle kaybettiğin suyu ve mineralleri hızla kazanabilirsin. Harika bir şey. Özellikle spor yapanlar için. Açan nedense doğru pazarlama çalışması yapılmıyor bu ürün için. Çoğu kişi daha ne işe yaradığından bihaber.
  • Mavisi favorim annanem camsil mi iciyorsun oglum demisti sari bayiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben daha bugün spordan çıkınca powerade içtim. neden bilmiyorum ama yorgunluğum azalmış gibi geliyor bana, bi dene bence
    Amacı enerji vermek değil.
    İçeriği de aynen şu şekilde; Su, Mineral, Boya, Koruyucu, Tatlandırıcı.
    Evde şeker, soda, su, limon suyu ile kendine hazırlayabilirsin aynı karışımı, aynı etkiyi de gösterir. (Soda yerine tuz da olabilir)

Enerji veriyor gibi gelmesinin sebebi şu. İdmandan sonra vücut bolca tuz kaybediyor. Yorgun hissetmenizin bir sebebi de bu. Bu tarz elektrolit sıvıları aldığınız zaman ise bunu hızlıca geri koyuyorsunuz. Üstüne içindeki şeker de kan şekerinizi fırlatıyor.
    Böylece yorgunluk hissi azalıyor.
    Yararlı mı, evet. Hatta yoğun idmanlardan sonra düzgün beslenip almazsanız mineralinizi oldukça zorlanırsınız kendinize gelmekte. Zararlı mı, içindeki katkı maddeleri ve şeker nedeni ile evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murattimeister

Mavisi favorim annanem camsil mi iciyorsun oglum demisti sari bayiyo
    Enerji içeceği değil sporcu içeceğidir spor yaparken kullanmanı özellikle tavsiye ederim susuzluğu anında alıyor. Yapacağın en büyük hata spor yaparken kola vb. gibi şeker oranı yüksek şeyler içmendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murattimeister

Mavisi favorim annanem camsil mi iciyorsun oglum demisti sari bayiyo
    Le Kola al, uçurur seni öbür taraflara.
  • Enerji bekleme o tarz bir içecek değil su yerine içilebilir

• Bir de enerji içeceği olarak satilanlardan birini içmek istersen poweradei iç. Mesela burn spordan sonra icilmemeli

• quote:

yok yau terle ne kaybediyomuşuz kanki, sen yetkili bi abi abiye benziyon anlat bize.
  • quote:

Bir de enerji içeceği olarak satilanlardan birini içmek istersen poweradei iç. Mesela burn spordan sonra icilmemeli
    bizim mahallede bi amca vardı oda böyle herkese powerade kullanıyomusun diye soruyodu öldü
  • redbul al bence . içinde taurin var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.