Şimdi Ara

Merter'de mağazalar nerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
27.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • giyim alıcaksan merter e git dediler. atladım tramvaya gittim. merter de indim.

ama dükkanları bulamadım. daha doğrusu biraz yukarı doğru çıktım ama bombom dükkanlardan başka bişey yoktu. genelde fabrikalar vardı ve her yer arabaydı

tam olarak neresinde kalıyor bu ucuz ve kalabalık mağazalar ? haritadan gösterebilecek olan varsa benden büyük dua alır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Merter'de Alışveriş Merkezleri ve Perakende Mağazaları

Merter, İstanbul'un en önemli tekstil merkezlerinden biridir. Burada, her bütçeye uygun çok çeşitli giyim ve aksesuar mağazaları bulabilirsiniz.

Merter Alışveriş Caddesi'nde çok sayıda mağaza sıralanmaktadır. Bu cadde, ucuz fiyatlarla kaliteli giyim ürünleri arayanlar için idealdir. Caddenin her iki tarafında da perakende satış mağazaları, giyim butikleri ve tekstil atölyeleri bulunmaktadır.

Merter Ucuz Giyim Mağazaları

Merter'de, uygun fiyatlı giyim seçenekleri sunan birçok mağaza vardır. Bu mağazalar, günlük giyim, resmi kıyafetler ve özel günler için kıyafetler dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Merter Giyim Mağazaları Nerede?

Merter giyim mağazalarını Merter Alışveriş Caddesi boyunca, İstoç Ticaret Merkezi ve Merter Tekstil Merkezi gibi alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz. Ayrıca, bölgedeki ara sokaklarda da birçok bağımsız mağaza bulunmaktadır.

Merter'de Alışveriş Yapılacak Yerler

Giyim mağazalarının yanı sıra Merter, ayakkabı, çanta, mücevher ve ev eşyaları gibi diğer ürünleri satan çeşitli mağazalara da ev sahipliği yapmaktadır. Merter Alışveriş Caddesi ve alışveriş merkezlerinde, her zevke ve bütçeye uygun bir şeyler bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bak, bak. duvarın dibinde...
  • nerde hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

köylü işte..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

dükkanlar nerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

quote:

dükkanlar nerde

hacı aztek monkları senin marketi çevirtmiş, sen unut o işi
  • Kim dedi mertere git diye ?
  • quote:

quote:

quote:

dükkanlar nerde

hacı aztek monkları senin marketi çevirtmiş, sen unut o işi

yok be hacı. öyle olsa benim haberim olur. sabahtan akşama kadar köydeyim
  • meydan cami

belediye

oralara çıkman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 1 Ekim 2012; 1:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Kim dedi mertere git diye ?

dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

meydan cami

belediye

oralara çıkman lazım

hele şükür yahu saol
  • quote:

giyim alıcaksan merter e git dediler. atladım tramvaya gittim. merter de indim.

ama dükkanları bulamadım. daha doğrusu biraz yukarı doğru çıktım ama bombom dükkanlardan başka bişey yoktu. genelde fabrikalar vardı ve her yer arabaydı

tam olarak neresinde kalıyor bu ucuz ve kalabalık mağazalar ? haritadan gösterebilecek olan varsa benden büyük dua alır.

merterde oturuyorum ne ve ne kalitede arıosun yarımcı olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

quote:

giyim alıcaksan merter e git dediler. atladım tramvaya gittim. merter de indim.

merterde oturuyorum ne ve ne kalitede arıosun yarımcı olayım.

hocam kalite önemli değil pek. ucuz ve farklı ürünler olması yeterli.

• ziraat bankasının sırasında yukarı doğru gömlek pantoloncular var. bir arkadaş 30 tl e ordan pantolon aldı, marmara forumda aynısı 80 tl ydi. gömlekler 15 20 tl sanırım. veysel karani camisinden düz güngörene doğru devam edince toptancılar var. aralarında parakende satan yerlerde var ama baya bir büyük hanların içine girmelisin. theori mağazası var parakende fiyatları uygun oraada bakabilirsin kalitelidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.