Şimdi Ara

600 TL Civarına Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumu yenilemeyi düşünüyorum, şu an elimde Xperia J var, aslında tasarımı, sağlamlığı, ekran kalitesi, pil ömrü falan çok iyi ama 512 raminden dolayı biraz yavaş ve kamerası az ışıkta odaklanma sorunu yaşıyor bazen. Garantisinin bitmesine 5-6 ay daha varken satıp üzerini tamamlayarak Xperia L almak istiyorum çünkü genel olarak Sony'den çok memnunum, Xperia L de onun abisi gibi bir şey, aynı kasa ama kamerası, işlemcisi, rami çok daha iyi.

Performans farkı olarak bu alım satım işine girişmeye değer mi, yoksa daha iyi performans veren bir model mi baksam? gm discovery gibi bazı modellere baktım ama sonyden sonra attan inip eşeğe binmiş gibi hissettirecek sanırım, görselliğe de önem veriyorum çünkü. Asus Zenfone 4 ya da 5 de düşünebilirim ama PC'de olduğu kadar telefonda da iyi midir?

Bu durumda daha iyi bir önerisi olan var mıdır acaba? Özellikle internet ve günlük kullanım performansı benim için ön planda.

Teşekkürler :)

• Sneijder_10 S kullanıcısına yanıt
    Motorola Moto G almalısın. O fiyata alternatifi yok, kaçarı yok.
    Motorola Moto G alabilirsin bu fiyata hala en iyi alternatif telefon
  • Moto G'ye bakmıştım ama bahsetmeyi unutmuşum. Evet, donanım olarak çok daha iyi görünüyor. Sony'deki kaliteyi ve sağlamlığı bekleyebilir miyim bilmiyorum ama. Uzun süreli kullananların yorumlarından bilginiz var mı? Bir de kasa olarak çok daha sıradan geliyor tabi Ama anlaşılan elimdeki telefonu satmak için ilanı vermek en mantıklısı. Mutlaka yerine daha iyisi alınır.
    Telefon gayet sağlam, tasarım göreceli, kalınlığı dışında bence çirkin bir tarafı yok. Bunun dışında fiyatına göre 10 numara telefon. Zaten piyasada daha iyisi de yok.
  • Kamerası xperia l'den kötü ve batarya değiştirme, sd kart takma seçenekleri yok ama onun haricinde antutu benchmark'ta 17 bine 12 bin gibi ezici bir üstünlüğü olduğunu gördüm şimdi. Bu fiyata 12 bin bile iyiyken moto g'nin neredeyse iki kat fiyatlı telefonlarla boy ölçüşmesi şaşırtıcıymış. değerlendireceğim bakalım. teşekkürler arkadaşlar.
    Antutu sonuçları hiçbir şey ifade etmiyor, önemli olan kullanım deneyimi. Motorola Moto G, malzeme, ses kalitesi, yazılımsal kararlılık, güncelleme desteği ile tartışmasız fiyatında rakipsiz bir telefon. 16GB dahili hafıza çoğu kullanıcıya yetecektir. Yetmeyecek olan zaten başka telefona bakar. Çıkartılabilir pil ise malesef günümüzde çoğu telefonda kullanılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Xperia Lnin yanından geçme, kullanıyorum 4.2.2de bıraktılar cihazı 4.3 bile vermediler Bluetooth 4.0 var telefonda Android 4.3e yükseltilmediği için kullanılmıyor.

Moto G al, Xperia Lden uzak dur. İllallah!
  • moto G
  • Moto g al kafan rahat olsun.
  • Moto G gerçekten en iyi tercih olur bu fiyata alınabilecek en iyi cihazdır kendileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victor u2 yede bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.