Şimdi Ara

600 tl civarında ekran kartı önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 600 tl bütçem var lütfen bana yardımcı olup önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim kafamda msi r7 370 var.siz ne önerirsiniz?

• R7 370 mantikli. Alin derim dx 12 ile hem avantajli.

Yazilim diye diye kuduranlar var gorende oyunlari erken siparis veriyorlar sancak. Bugun oyun cikti diyelim ertesi gun veya 2. Gun. Amd hemen yazilimi cikariyor.

Nvidia da iyi gtx 950 alabilirsiniz. Oyunlar bu son zamanlarda ozellikle aaa oyunlar hep nvidia destekli oluyor. Mesela dying light oyununda Nvidia tarafinda GTX 750 ti onerilirken amd tarafinda R9 290 oneriliyor. Ama pekte bu yonden sikinti teskil etmiyor. Yazilanlar dogrultusunda. Acikcasi bende ne diyecegimi bilmiyorm.

Bi tarafta DX 12 tam destekli (amd) diger tarafta oyun destekli (Nvidia) var.

Bi taraftada 14nm yani dusuk guc tuketimli polaris mimari amd var (haziranda gelecekmis)

Pascal (Nvidia) yil sonu diyorlar. Oda dusuk guc tuketimli.

Acikcasi piyasa allak pullak aciliyeti yoksa. Haziran beklene bilir.
    O zaman dx 12 li oyunlarda gelmis olur. Kim dogru soyluyorsa o kart alinir. Bana sorarsaniz.

AMD R7 370 (sapphire)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Msı GTX 950 iyidir
  • hcatalbas H kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz nedir?
  • 2. el gtx 960 alabilirsin ben öyle yapmıştım
  • 2. el r9 280x , r9 290 ya da gtx960 4gb bir kart alabilirsiniz. R7 370 ve gtx950 den çok daha iyidir bu kartlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 960 4GB 2. El en baba seçenek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire R9 280X TOXIC GDDR5 3GB 384Bit DX12 mi yoksa Sapphire R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit mi yada Asus R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 ? bunlardan birini ikinci el oalrak alıcam tavsiyeleriniz nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcatalbas -- 1 Mart 2016; 18:05:37 >
  • BIOS kullanıcısına yanıt
    amd fx 8350 4.0 ghz ama o.c ile 4.4 kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.