O fiyata kaçak falan da zaten çok zor, sakın Çin çakması falan olmasın da...
vayyy be ben benim iphone 3g 8gb ı elden 1000 liraya sattım bizim burda birine millet 600 ler 500 ler 750 ler diyor iyi satmışım ozman :)
kaçak olsa fiyat yınede ıyımıdır sızce?
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
bende 600 e buldum telefondan anlıyan bir arkadaşa sordum o kadar ucuza vermezler çalıntıdır diyor
aynen
600 tl cok ucuz..
500 e yada 600 e iphone bulan varsa bana pm atsın yedek hat için alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
geldi mi izlenimlerini yazar mısın
tabii ki dostum yazacagım..
quote:
Orijinalden alıntı: ok1907
quote:
Orijinalden alıntı: Chas76
Arrived Abroad, September 22, 2009, 11:37 pm, TURKEY devamını bekliyorum
Hiçbir sorun olmaz alırsın cihazı ama üstüne gift falan yazdırıp fiyatını düşük göstertseydin. Şu anda 300 euroya kadar olan kargolar geçebiliyor rahatlıkla ama tabi görevlilerin insafına da kalmış biraz. Üzerinde 400 dolar falan yazıyorsa ve gümrükte açıp telefon olduklarını görürlerse etiket fiyatı üzerinden bir miktar vergi ödersin. En azından radyosu yok o yüzden fazla ödemezsin ama
çok sağol dostum bakalım neler olacak göreceğiz.İzlenim ve deneyimlerimi paylaşacağım sizlerle.Bu arada ben toplamda 350 usd falan bir ödeme yaptım bu 300 euro yu gecer mi bilemiyorum su anda.Sanırım ve umarım bir sorun çıkmayacak
umarım çıkmaz
600 TL iyi fiyat iyice incelemeden alma derim. Hatta tanıdıklardan iPhone kullanan varsa onla git bir sorun filan varsa anlaşılır hemen
arkadaş almış ürünü inceliyor
Arkadaslar benim ürün posta merkezinde gümrüğe takıldı.Ne yaptım ne ettimse alamadım.Geri yolladılar ürünü USA ya.Neyse ki tanıdık var USA da onun adresine gönderttiriyorum simdi.Megersem bazı elektronik esyalar ozellikle de cep telefonu kesinlikle kabul olmuyormus gümrükte.Vergisini odemek istesen bile vermiyorlar.Sakın ola ebay den cep telefonu almayın yoksa ugrasırsınız benim gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Chas76
Arkadaslar benim ürün posta merkezinde gümrüğe takıldı.Ne yaptım ne ettimse alamadım.Geri yolladılar ürünü USA ya.Neyse ki tanıdık var USA da onun adresine gönderttiriyorum simdi.Megersem bazı elektronik esyalar ozellikle de cep telefonu kesinlikle kabul olmuyormus gümrükte.Vergisini odemek istesen bile vermiyorlar.Sakın ola ebay den cep telefonu almayın yoksa ugrasırsınız benim gibi
Evet telefon geçemiyor ama önceden de dediğim gibi fiyat olarak düşük gösterip,gift ibaresini belitrip, içindeki ürünü giyim vb. gibi gösterseydin açmazlardı büyük ihtimalle. Eğer öyle yaptığın halde açtılarsa bilemem artık.
quote:
Orijinalden alıntı: sugarboy
hocam kutulu tamir görmemiş ne kadar kullanılmış fatura ölü piksel özelliklerinin tam çalışması imei nin klon yapılmamış olması aksesuarları tam mı vs. bunlara bakabilirsin
kardeş imei klon mu deilmi imei sorgulamadan bakarız..ölü pikselde beyaz yada siyah bi duvar kagıdı açar anlarız o da tamamda tamir görüp görmediğini nasıl anlarız
quote:
Orijinalden alıntı: PAŞA
Forumdan bir arkadaş daha 2 ay kullanılmış Iphone 3g 8gb 500 tl ye almıştı...
super fıyat gercekten olsa bende alırdım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme