Şimdi Ara

600 tl ye iphone 3G 8gb alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yandakı turkcell magazasına biri satmıs 8gb lık modelı dam 600 fıyat cektı daha once ıphone kullanmadım tel almak uzereyım hosuma gitti adam garantılı dıyo ama bıldıgım kadarıyla garantılı 750 den aşağı değil cihazı ıncelıycem nelere dıkkat etmem gerek bide eger yurtdısı cıhaz ıse 600 tl cok mu?

cihaz da kılcal cızıkler var sadece gayet temız ama onerileriniz lazım

saygılarımla...

• hocam kutulu tamir görmemiş ne kadar kullanılmış fatura ölü piksel özelliklerinin tam çalışması imei nin klon yapılmamış olması aksesuarları tam mı vs. bunlara bakabilirsin
  • Forumdan bir arkadaş daha 2 ay kullanılmış Iphone 3g 8gb 500 tl ye almıştı...
  • yaw ben bu telefonu tanıdıktan aldım...çok yakın tanıdıktan..nazar değdireceksin telefonuma ha.....
    iyi ki 500e aldık dedik yani...aha kötü haber geldi...tanıdık diyor 20 gün sonra verebilirim.....
    Gözün kalmıştı dimi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: snapsy

yaw ben bu telefonu tanıdıktan aldım...çok yakın tanıdıktan..nazar değdireceksin telefonuma ha.....
    iyi ki 500e aldık dedik yani...aha kötü haber geldi...tanıdık diyor 20 gün sonra verebilirim.....
    Gözün kalmıştı dimi....

Sende beni takip ediosun sanırsam... isim vermedimki ben, sadece bir tanıdık dedim... birde 20 gün sonra verebilirim ne demek yaş o iş... burda 700 e sordum telefoncuda sıfır biri anlaşmalı almış satıo piyasada çok var öyle...

• yaw adam şirkette müdür nasıl versin pat diye...:)
    ya hep senin yüzünden...nazar değdi
    iphone nerdesin leyn deyyus iphoneeee

• dostum telefon sağlamsa 600 vermen normaldir....
  • Bana mı müdür olmuş, satmasın o zaman bilgilerini taşımak 15-20 dkkalık birşey ne olacakki...
  • 600 e bulsam anında alırım saglam ve temizse tabii
  • bende 600 e buldum telefondan anlıyan bir arkadaşa sordum o kadar ucuza vermezler çalıntıdır diyor
  • Kanunlara gore bayramlardan 1 ay once ve 1 ay sonrasına kadar yurtdışından 400 USD'ye kadar gumruksuz alış veriş yapılabiliyormus.Ebay den ABD'den orjinal 3g 8gb 540 tl ye aldım powerseller'ın birinden.İnşallah gelir.Tırsmıyorum da değil hani
  • riskli bir iş umarım gelir
  • Gelirse haber veririm ve tecrubelerimi paylasırım sizinle
  • Saglamsa eger bi problemi yoksa ben olsam kacirma derim hocam cünkü 2g ler o fiyata gidiyor cok iyi fiyat yani :)
  • seviniriz valla bende 2. hat olarak 2. el temiz mi iphone düşünütorum ipod touch ımı satıp biraz daha koycam
  • 15-20 günü bulur diyorlar bir aksilik olmazsa..Gelince haber veririm
  • Arrived Abroad, September 22, 2009, 11:37 pm, TURKEY devamını bekliyorum
  • geldi mi izlenimlerini yazar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chas76

Arrived Abroad, September 22, 2009, 11:37 pm, TURKEY devamını bekliyorum

Hiçbir sorun olmaz alırsın cihazı ama üstüne gift falan yazdırıp fiyatını düşük göstertseydin. Şu anda 300 euroya kadar olan kargolar geçebiliyor rahatlıkla ama tabi görevlilerin insafına da kalmış biraz. Üzerinde 400 dolar falan yazıyorsa ve gümrükte açıp telefon olduklarını görürlerse etiket fiyatı üzerinden bir miktar vergi ödersin. En azından radyosu yok o yüzden fazla ödemezsin ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 25 Eylül 2009; 23:57:44 >

• Bence Alınır.. Taksit yaparsa 2 tane alınır 1 tanesi bana gönderilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.