Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ - 1350 TL - IPHONE 5 , SİYAH , 16 GB.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar.

Telefonu 3 ay önce aldım. (9 Ağustos 2013)

Hiçbir çiziği, kırığı veya donanımsal bir sorunu yoktur.

Daha önce servise girmemiş, tamir görmemiştir.
    Sadece sağ altında nokta kadar bir boya atması vardır. Söylemesem haberiniz bile olmayacak derecede, yani anlaşılmıyor.
    Teknolojik aletlere düşkün olduğum için cihazı gayet temiz ve özenli kullandım. İlk aldığım günlerden itibaren kılıfıyla beraber kullanmaktayım.
    Her şeyi duruyor. Sticker, şarj cihazı, kulaklığı, iğnesi, kutusu vs.
    Telefonun garanti süresi 2 yıldır. (21 ay daha garantisi vardır.)
    ___

NOT 1: Lütfen bu telefonu yurtdışından kaçak getirilen, sonradan pasaportla kaydı yaptırılan ve kaydının ne zaman silineceği belli olmayan arızalı telefonlarla karıştırmayın.

SAPASAĞLAM TELEFONDUR. KAÇAK DEĞİLDİR. BAŞINIZI AĞRITMAZ, UĞRAŞTIRMAZ.
    Şunu da belirteyim ki; 100, 150 TL daha ucuzunu bulabilirsiniz. Ama kaçak olur, IMEI numarası düşer, pasaport kayıtlı olur (daha sonradan pasaport kaydınızı silerler) vb sorunlarla başınız ağrır.
    İSTERSENİZ ARAŞTIRIN...
    ___

NOT 2: Seçeneklerde 2. eli işaretliyorum ama sıfır gibi telefon alacağınızdan şüpheniz olmasın.
    ___

NOT 3: ELİMDE BAŞKA TELEFON OLMADIĞINDAN RESİM EKLEYEMİYORUM. TEMSİLİ RESİM KOYUYORUM. Zaten telefonda hiçbir donanımsal ya da yazılımsal bir hata olmadığı için resim koymaya da gerek yok diye düşünüyorum.

GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDEN ALMAK İSTERSENİZ, FİYAT 1450 TL'DİR.

DİĞER ALIMLARDA FİYAT 1350 TL'DİR.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/16-gb-iphone-5-siyah-dertsiz-tasasiz-sorunsz-100243889
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemihDulger -- 17 Aralık 2013; 17:07:55 >

• hocam yanlis bilgi vermeyin telefonumu satacagim diye. "Pasaport" kayitli olan telefonun kaydi düsmez.
  • Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    Pasaport kayıtlı telefon, sonradan pasaport sahibi kaydı sildirirse düşer. Siz yanlış bilgi vermeyin millete.
  • satıldı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.