sistem 1: 6500TL sistem 2: 6200TL sistem 3: 6800TL sistem 4: 6100TL sistem 5: 6250TL arkadaslar attıgım sistemlerden asagı yukarı amacımı anlamıssınızdır csgo gta 5 vs oynarım full ayarlarda oynamak degil amacım mediumda akıcı oynamak ama guclu bir sistem istiyorum render icin amd diyorlar islemciye fakat cokmu fark eder intelle anlamıs degilim en uygunu sizce hangisidir? en bastaki gaming gen tr ler buyuk indirimde en mantıklısı hangisidir tşkler. |
6000-6500 civar gaming pc
-
-
peki diyolarya renderde amd falan diye aman aman fark varmı yani intel işlemci eziyetmi edecek bana render yaparken :)
-
1.sistem daha iyi.
Harici toplasak daha pahalıya geliyor, 5600 XT olarak en ucuz 3.350 TL gibi.
i5 10400F ile de render alabilirsin bu arada, testlerine bakman gerekiyor kullandığın programlar ile R5 işlemcilere karşı ona göre tercih edersin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X1.sistem daha iyi.
Harici toplasak daha pahalıya geliyor, 5600 XT olarak en ucuz 3.350 TL gibi.
i5 10400F ile de render alabilirsin bu arada, testlerine bakman gerekiyor kullandığın programlar ile R5 işlemcilere karşı ona göre tercih edersin.
bende onda karar kıldım stok bitmezse alacagım.
lakin ekran kartında 3 displayport ve 1hdmi var.
gaming monitörü ilerde taksitle almayı düşünüyorum şimdilik dvi monitör var hdmi çeviricimde var acaba sıkıntı olur mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2defa blocklayan adam
Bu mesaj silindi.anladım tşk ederim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X