Dişten anlayanlar bakabilir mi? (radyolojik görüntü)
Arkadaşlar yarın nasipse özel bir dişçiye gideceğim ön üst dişlere kompozit lamina işlemi yaptırmayı düşünüyorum.
Zirkonyumlar çok pahalı ve dişlerimin törpülenmesini istemiyorum. Sizce kompozit lamine işlemi iyi olur mu? çok kolay bir işlem ve dayanıklı oldugunu duydum.
Kompozit lamine için bir yer diş başı 500TL istedi. Ekstra ücretler koyuyorlar mı acaba? işçilik vs? zirkonyumlar için 1000-1500 arası zirkonyum istemiyorum.
Görüntü de ise ön dişimde kanal tedavisi var. Sizce bu dişim ve diğer dişlerimde problem var mı? tabi bunları yarın doktora soracagım ama. Belki aramızda diş hekim öğrencisi vs arkadaşlar vardır diye ön bilgi almak istedim.
arkadaşlar aöf web tasarım kodlamadan bilgisayar programcılıgına geçiş yapmak istiyorum fakat geçiş yok agno ilede merkezi puan ilede yok sene sonunda da olmayacak galiba.
- okudugum okulu bırakıp tekrar tyt sınavına girmeden mevcut puanımla (285) yerleşebilir miyim 215 le falan kapatıyor
- çağrı merkezi okulu bırakmayıp ikinci üniversite olarak kayıt yaptırın sonra diğer okulun kaydını sildirirsiniz dedi bu seçenek nasıldır?
ve arkadaşlar ben yerleştigim halde okulu bırakırsam tyt puanımı kullanabilecek miyim kırık obp ile? sizce ne yapayım?
Merkezi puanla almadı şimdi agno ile başladı fakat listede açıköğretim yok neden? Arıyorum bilmiyoruz deyip senatoyu veriyor senato telefon açmıyor ki muhattap yok bilgiis olan? Üniverrsitem farklı.
i3 10100F (ilerde upgrade)
MSI Z490A-PRO ATX
Galax Geforce 1650 Super EX 4GB 128bit (ilerde upgrade)
NEO Forza 3000mhz 1x8GB RAM (ileride takarım ek olarak)
SANDISK Ultra 3D 500gb SSD NVME
Dark Diamond PRO Mesh Kasa
Aerocoold 400w VX Plus PSU
6050TL Tutuyor.
Şimdi Z490 almamın sebebi 5-6 sene sonra veya daha yakında elime para geçince K lı bir INTEL işlemci almak istiyorum o yüzden dandik olmayan bi anakart seçtim. İleriye dönük sistem istiyorum arkadaşlar.
İyi bir ekran kartıda seçebilirdim fakat ileride upgrade yapacagım için anakarta çok öncelik verdim.
Naktim yok teknobiyotikten kredi kartına taksitli alacağım.
Eğer sizler değişiklik yapmak isterseniz link burada:
Not: ASROCK'ın 500 TL ucuz anakartı var onada aklım yatmadı değil. Sizce nasıl bir yol izleyeyim?
ata aöf yatay geçiş
merkezi puanla yatay geciş yapıcam fakat listede BİLGİSAYAR PROGRAMCILIGI yok bilgisi olan var mı ?
6000-6500 civar gaming pc
sistem 1: 6500TL
sistem 2: 6200TL
sistem 3: 6800TL
sistem 4: 6100TL
sistem 5: 6250TL
arkadaslar attıgım sistemlerden asagı yukarı amacımı anlamıssınızdır csgo gta 5 vs oynarım full ayarlarda oynamak degil amacım mediumda akıcı oynamak ama guclu bir sistem istiyorum render icin amd diyorlar islemciye fakat cokmu fark eder intelle anlamıs degilim en uygunu sizce hangisidir?
en bastaki gaming gen tr ler buyuk indirimde en mantıklısı hangisidir tşkler.
silinsğim
edit//
|
|
güneşte yandım kaşıntı başladı acile gitmeli miyim?
2 sene oncede başıma gelmişti güneş kremi sürmeme rağmen deli gibi kaşınmıştım sürmedigim ilaç kalmadı en sonunda acil servisin iğnesi geçirmişti.
1 gün öncede sabah 9 ile 12 arası göle girdim tuzsuz suya az yanmama rağmen kaşınıyorum.
Koronadan dolayı korkuyorum arkadaşlar ne yapayım babamlar gitme dedi kolonya süreriz geçer dedi :D denememiştim dha önce başıma geldiginde fakat geçmiyor napalım sabır mı edelim ?
acil servise gidersek karantinaya bilmemneye alırlar mı? virüs kapma olasılığımız var mı? ne kadar hızlı cevap yazarsanız o kadar iyi arkadaşlar KAŞINIYOM
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 419
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 12.470 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware