Şimdi Ara

6000-7000 tl mazda 323mü lada vegamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 binlik vegadan hayır gelmez. mazda iyidir
  • İkisinden birini seçilecekse Mazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati4343

daha once vega kullandınızmı

İki markayı da kullandım, bu yüzden sana seçenek sundum... Sanayi ile kardeş akraba ahbap olmak istiyorsan vega al, sanayi yolunu unutmak istiyorsan temiz ve bakımlı mazda al... Mazda'yı kullandıktan sonra bir daha gelip buralardan tavsiye almayacaksın, o anki bütçene uygun mazda arayacaksın, araç arayanlara mazda'yı tavsiye edeceksin bu kadar net !!

Hayırlı olsun.
  • lada mazda kalitesine boyle giderse 2092 yılında falan ulaşır. Fren mesafelerine bir bak, yol tutusuna bak, surus zevkine bak sonra kararın mazda olacak...
  • Mazda diyorum ben.Bir arkadaşımda var 1 senedir sorunsuz biniyor.
  • degerlı arkadaslar guleceksınız ama tum degerlı bılgılerınız ıcın sagolun gıttm 92 sahın aldım 5300 tlye kaporta mukemmel motoru orta ıc aksam bıraz masraf ıstıyor almamın sebebı bıraz kullanıcam satarken zorluk yasamadan para koyabılırsem 3-5 sene sonra modellı araba almak ıstıyorum verdıgınız bılgıler tum kullanıcalara faydalı olur ınsallah
  • Hocam kütahyada yaşıyorsanız renodan şaşmayın diyecektim ki almışsıniz hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız:)
  • sagolun arkadaslar allah olmayanlara da versın ınsallah
  • hocam mazda en uygunu

• hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız kullanın inşallah
  • Lada samaram vardı 93 model. Parçası çok ucuz ama her hafta illa ki bişeyi bozulurdu. İçinden gelen takırtı tukurtu da canımdan bezdirmişti. Mazda derim.
  • samarayı al hem güzele benziyor
    hem kolay satılır
    hemde modeli yüksek
  • Hocam 22 yasindaki mazdayi napcan yaaa kaportasi coktan curumeye baslamistir.arkadasimda vardi vega esege binergibi binyodu hic yolda birakmadi hatta girdugum ensaglam arabalardan biriydi.kesinlikle lada parcasi ok ucuz ve bolll kolay kolay hararet yapmazzz...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.