Şimdi Ara

6000' kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5.000 maksimum 6.000 TL bütçem var bu bütçeye alınabilecek en makül araç hangisidir tavsiyeleriniz bekliyorum.

Suzuki Swift 93 modeller 5-6 bin tl ye bulunabiliyor tavsiye edermisiniz?

Önemli olan unsunlar az yakması, masraf çıkarmaması (2.el araç illaki masraf çıkartacaktır fakat sanayiden çıkmayan bir araba istemiyorum).

• bilmem ilgilenirmisin lada samara , bulursan vega.
  • 98 model clio rsi aracim satilik. ilgilenirsen gorusebiliriz linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-rsi-bundan-daha-iyisi-yok-motor-yeni-vade-senet-149536616/detay/

Sanayiye en az 1 sene girmezsin. Motordu baski balataydi suspansiyondu egzostdu lpg siydi vs hep yeni.

Nakitte 8.850 fiyat ama 6000 pesin verirsen kalanini 550 TL lik 6 senetle verebilirim. Toplam 9300 e gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarDar

98 model clio rsi aracim satilik. ilgilenirsen gorusebiliriz linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-rsi-bundan-daha-iyisi-yok-motor-yeni-vade-senet-149536616/detay/

Sanayiye en az 1 sene girmezsin. Motordu baski balataydi suspansiyondu egzostdu lpg siydi vs hep yeni.

Nakitte 8.850 fiyat ama 6000 pesin verirsen kalanini 550 TL lik 6 senetle verebilirim. Toplam 9300 e gelir.

Birde arkadaşlar dediğim gibi 93 model bir swift alman ya da benzer bir araç almam halinde yıllık yakıt hariç maliyetleri ne kadar olur

1. trafik sigortası maliyeti
    2. araç muayene, taşıt pulu ve çevre vergisi
    3. periyodik bakım maliyetleri

gibi maliyetlerden bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: casperbey

Birde arkadaşlar dediğim gibi 93 model bir swift alman ya da benzer bir araç almam halinde yıllık yakıt hariç maliyetleri ne kadar olur

gibi maliyetlerden bahsediyorum

Alıntıları Göster
    at arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

at arabası

Bu esprinle donanımhaber sakinlerini yıkıp geçtin gerçekten
  • quote:

quote:

at arabası

arkadaşım o paraya at arabası alsan daha sıkıntısız binersin.6 bine aldığın arabadan hayır gelmez kim bilir nasıl kullanıldı kimler eskitti yılların aracı olacak.Biraz daha para biriktirip almanı tavsiye ederim.Yinede sen bilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

at arabası

arkadaşım o paraya at arabası alsan daha sıkıntısız binersin.6 bine aldığın arabadan hayır gelmez kim bilir nasıl kullanıldı kimler eskitti yılların aracı olacak.Biraz daha para biriktirip almanı tavsiye ederim.Yinede sen bilirsin.

Alıntıları Göster
    babamda 94 model fairway var 103binde orjinal hiç tüp takılmamış bir araç satılık diil ama 7500lira civarı bi araçtır masrafsızdır temiz bulursanız tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

at arabası

Alıntıları Göster
    Suzuki'ye alternatif 800cc lik Daihatsu Cuore olabilir..Bu bütçede ekonomik japonlar daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

babamda 94 model fairway var 103binde orjinal hiç tüp takılmamış bir araç satılık diil ama 7500lira civarı bi araçtır masrafsızdır temiz bulursanız tavsiye ederim.

Yakıt tüketimi nasıl peki?
  • quote:

Alıntıları Göster
    binek renault 12 alırsın o paraya söylediğin şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunozzz

Suzuki'ye alternatif 800cc lik Daihatsu Cuore olabilir..Bu bütçede ekonomik japonlar daha uygun.

Yakıt tüketimi, sağlamlık ve diğer etmenlere göre Swift mi yoksa bunumu tavsiye edersin ?

• casperbey C kullanıcısına yanıt
    biz benzinde biniyoruz 100lira ile 200km yol yapıyoruz tüplü alırsınız siz benzinli bulmakta çok zor zaten bu araçlarda iç hacmi size alternatif olarak sunulan araçların hepsinden iyidir ön camlar otomatik merkezi kilit vardır.koltukları rahattır insanı yormaz parçaları ucuzdur brodwayden çok çok seridir gaza bastımı gider 7500liralık bi araç için bence çok iyidir
  • quote:

quote:

Yakıt tüketimi, sağlamlık ve diğer etmenlere göre Swift mi yoksa bunumu tavsiye edersin ?

Alıntıları Göster
    Suzuki Swift bu modele göre daha geniştir ve daha yaygın ama 6.000 den daha pahalı hatırlıyorum .Geçen sene şefim kırmızı otomatik lpg li swift almıştı memnundu.Japon markası ama alternatifleri de düşünün derim.

Forumda Swift konusunda yorumlar mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_36144836/tm.htm

• quote:

biz benzinde biniyoruz 100lira ile 200km yol yapıyoruz tüplü alırsınız siz benzinli bulmakta çok zor zaten bu araçlarda iç hacmi size alternatif olarak sunulan araçların hepsinden iyidir ön camlar otomatik merkezi kilit vardır.koltukları rahattır insanı yormaz parçaları ucuzdur brodwayden çok çok seridir gaza bastımı gider 7500liralık bi araç için bence çok iyidir

tavsiyelerin için teşekkürler cashuva alternatiflerim arasına alıcam tavsiyeni
  • quote:

Suzuki Swift bu modele göre daha geniştir ve daha yaygın ama 6.000 den daha pahalı hatırlıyorum .Geçen sene şefim kırmızı otomatik lpg li swift almıştı memnundu.Japon markası ama alternatifleri de düşünün derim.

Alıntıları Göster
    SKODA FAVORİT

• quote:

Verdiğin linkteki konuda güzel bilgiler var dostum saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvel08

SKODA FAVORİT

Tam ben dicektim
  • daha önceki mesajımda sorduğum şeyi yeniliyorum bu ayarda bi araba almam halinde aşağıdaki masraflar ortalama yıllık maliyeti ne kadar olur.
    Yeni düzenlemelerle özellikle eski model arabalarda trafik sigortası harcı bi hayli artmış sanırım hatta birinden 93 model bi araç alsan 700-800 tl trafik sigortasına verirsin diye duydum. Bu ilk aracım olacak 20 yaşında bi öğrenciyim kullanıcak kişinin demografik özellikleri poliçenin miktarını arttırıyomu eğer böyle bi durum varsa arabayı babamın üzerine yaptırmak daha mantıklı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: kartvel08

SKODA FAVORİT

Tam ben dicektim

Favoriti swiftle kıyaslıyınca hem görünüş hemde diğer özellikler bakımından swift daha ağır bastı bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.