Şimdi Ara

6000' kadar araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde mazda 323 hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperbey

Birde mazda 323 hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar?

mazda 323 iyi bir araçtır 4 cam otomatik falandır yıl 1991 düşün 1.6 motor 90bg bir araçtır.karbüratörlüdür araç iyi bakıldıysa sıkıntı yaratmaz bu arada öğrenci olduğunu söylemişsin o yüzden suzuki swift yada mazda 323 sana yakışacaktır cidden beğendiğim araçlar ben aile ise fairway önermiştim ama sen genç isen bu araçlar sana daha çok yakışır.araçların periyodik bakımıda sanayide yaptırırsın zaten sorunsuzsa araç temel şeyler değişir yağ filtreler falan onlarda heryerde bulunur birde otomatik alma düz vites al kesinlikle
  • Lada samara vardı bende temiz. Temiz olan aracıma 9 ayda bin liradan fazla masraf ettim :D Ama az yakıyordu meret. Spring tavsiye ederim 5-6 liraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperbey

daha önceki mesajımda sorduğum şeyi yeniliyorum bu ayarda bi araba almam halinde aşağıdaki masraflar ortalama yıllık maliyeti ne kadar olur.
    Yeni düzenlemelerle özellikle eski model arabalarda trafik sigortası harcı bi hayli artmış sanırım hatta birinden 93 model bi araç alsan 700-800 tl trafik sigortasına verirsin diye duydum. Bu ilk aracım olacak 20 yaşında bi öğrenciyim kullanıcak kişinin demografik özellikleri poliçenin miktarını arttırıyomu eğer böyle bi durum varsa arabayı babamın üzerine yaptırmak daha mantıklı sanırım.

1. trafik sigortası maliyeti
    2. araç muayene, taşıt pulu ve çevre vergisi
    3. periyodik bakım maliyetleri

Aynı durumdayız Bende öğrenci 20 yaşındayım :) Lada samara alacağım büyük ihtimal çünkü az yakar parçası çok ucuz bide acemilikte var

• Dostum bu parayla alacağın arabanın son sahibi olma dikkat et. Sonuçta seninle aynı yaşta bir araba alıyorsun ve en az bir iki sene biniliyor. Yani satarken belki de 25 yaşında bir arabayı satmaya çalışacaksın.
  • casperbey C kullanıcısına yanıt
    Skoda felicia
    Mazda 323
    Mitsubishi Lancer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf 2 diyeceğim ama 6000 lirayada bulma zor en az 7000-7500 liraya olurdu pazarlık vs ile
    idarelik bir şahin alsan biraz modelli sonra satsanda olur , şahini yine bir lada skoda mazdadan daha hızlı satarsın
    örneğin şu araç boyalı vs ama temiz toplamış adam eğer ki çürüğüde yoksa kapı içlerinde şaselerde alınır binilir
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-biniciyee-cok-temizz-142337583/detay/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.