Şimdi Ara

6000 LUMEN FLASHLIGHT EL FENERİ, BU FİYATA YOK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
4.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hakkari İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6000 Lumen 3x CREE XM-L T6 LED Fener 30W (SKYRAY marka)
    6061T alüminyum dayanıklı kasa, uzun süreli günlük kullanıma uygun
    LED: CREE LED. 100,000 saate kadarled ömrü.
    Su geçirmez yapı. Ancak uzun süre suya maruz bırakılmaz. (DALIŞ İÇİN UYGUN DEĞİLDİR)
    Yüksek parlaklık
    Geniş kasa yüzeyi sayasinde ısınmadan uzun süre kullanılabilir.
    2 Mode: Yüksek ve düşük parlaklık
    Led sayısı: 3x CREE XM-L T6 LED
    Açma kapama butonu: üst orta alandadır.
    Maksimum güç: 6000 lumen
    Batarya : 4 x 18650 3.6v/3.7v pil (4 ADET YÜKSEK KAPASİTELİ 18650 ŞARJLI PİL DAHİL)
    Boyut (mm):135 x 55
    Ağırlık : 330gr
    Renk: Altın Kahve

İnanılmaz aydınlatır. Geçici körlüğe bile sebep oluyor. Tam 6000 lumen. 2 adet getirtmiştim, arkadaşımın birisi vazgeçince elimde kaldı. Sıfırdır. Bana maliyetine satıyorum. Fener, 4 adet şarjlı pil ve bir adet tekli şarj cihazı gönderilecek.

Türkiye için örnek fiyat linki:

Fiyat: 105 TL.=====>Haftasonuna özel 90 TL. Pilsiz almak istiyorum diyene 70 TL.

6000 LUMEN FLASHLIGHT EL FENERİ, BU FİYATA YOK!!! 6000 LUMEN FLASHLIGHT EL FENERİ, BU FİYATA YOK!!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 4 Kasım 2013; 2:52:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • urunu kucuk bı pazarlıkla alayım pm bekleyen vısor
  • quote:

Orijinalden alıntı: visor

urunu kucuk bı pazarlıkla alayım pm bekleyen vısor

Kargosunu karşılarım. Alırım derseniz pm bekleyen "ozgboy".

• ok urunu alayım

pm bekleyen vısor
  • hayırlı alışverişler diliyorum , bir kac sorum olacaktı

bu ürün sanırım tm 11 'in klonudur

ürünü aldığınızda dış aydınlatma halinden memnun olup olmadığınızı yazarsanız sevinirim ( foto / videoda olabilir )

18650 şarjlı piller dahil demişsiniz fakat kaç mah yazmamışsınız :) ( mümkün ise sizde bir foto ekler misiniz ? )

6000 lümen ışık gücünü çok merak ettim işin gerçeği zira bu fenerin orjinalini yapan firmanın bile en yüksek gücü 3500 dür :)

18650 * 2400 mah 'da tm26 3500 lümende 1 saat güç üretebilirken bu sanırım 30 dk bile çalışmayacaktır ( pillerde orjinaldir -adedi 22 dolardır )

sahsi fikrim bu fener ya 6000 lümen güç üretmiyor yada yanında hediye verilen piller 6000 mah :=)

alıcı arkadaşa hayırlı olsun demekten başka bir caresi olmayan ben :)
  • Tabiki gerçek 6000lm degildir, üzerinde yazabilir o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

hayırlı alışverişler diliyorum , bir kac sorum olacaktı

bu ürün sanırım tm 11 'in klonudur

ürünü aldığınızda dış aydınlatma halinden memnun olup olmadığınızı yazarsanız sevinirim ( foto / videoda olabilir )

18650 şarjlı piller dahil demişsiniz fakat kaç mah yazmamışsınız :) ( mümkün ise sizde bir foto ekler misiniz ? )

6000 lümen ışık gücünü çok merak ettim işin gerçeği zira bu fenerin orjinalini yapan firmanın bile en yüksek gücü 3500 dür :)

18650 * 2400 mah 'da tm26 3500 lümende 1 saat güç üretebilirken bu sanırım 30 dk bile çalışmayacaktır ( pillerde orjinaldir -adedi 22 dolardır )

sahsi fikrim bu fener ya 6000 lümen güç üretmiyor yada yanında hediye verilen piller 6000 mah :=)

alıcı arkadaşa hayırlı olsun demekten başka bir caresi olmayan ben :)

Üzerinde kullanılan LED: Cree XM-L T6.

Özellikleri:

Size (mm x mm) 5 x 5
    Maximum drive current (A) 3
    Maximum power (W) 10
    Light output Up to 1040 lm @ 10 W
    Typical forward voltage (V) 3.1
    Viewing angle (degrees) 125
    Binning ANSI Thermal resistance (°C/W) 2.5
    Reflow-solderable Yes – JEDEC J-STD-020C-compatible
    RoHS and REACH-compliant Yes
    UL-recognized-component Yes - Level 4 Enclosure Consideration

Yani tanesi normalde 1040 lümen. Fenerde 3 adet mevcut. 3120 lümen eder normal gücü. 3500 bile etmez yani. :)
    Satıcının verdiği 6000 lümen ise çeşitli modifikasyonlar ve güç oynamaları ilele anlık alabileceğiniz max. güçtür.
    Piller içinde geldi. Düz mavi. Hiçbir yazı yok üzerlerinde. Dolayısı ile güç değerlerini bilmiyorum.
    Aydınlatması ise felaket derecede. Ama iyi anlamda. Araba farını bastırdığını belirtsem sanırım gücü için yeterli olur. Hele insana falan tutarsanız geçici kör yapıyor.

Bir de yazmışken TM11 in, TM26 nın fiyatlarını ve bu fenerlerin ABD fiyatını da yazsaydınız da benim fiyatım ile bir karşılaştırsaydık. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 4 Kasım 2013; 2:58:51 >

• sabit 6000 lümen değil , ortama göre kendini ayarlayabiliyorsa süper bir cihaz :) , yani ışık sensörü var o zaman üzerinde :)

o mavi pilleri alacak arkadaşa tavsiyem olur ki kesinlikle kullanmasın , 2 dolarlık bir pile güvenip ne yola cıksın nede pilin kendisine güvensin :)

bu felaket derece kavramınızı merak ettim bir foto yayınlarsanız aydınlanmış oluruz

TM26 Türkiyede 4 pil dahil ( 2400 mah ) 750-800 civarı alabiliyorsunuz ( satıcı ile anlasırsanız sarj cihazınıda hediye verebilir , i4 )

*Tam 6000 lumen dediğinizi anımsıyorum fakat lens değeri 3000 lümen diyorsunuz sonradan :)
    bu fener 3000 mi 6000 mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

sabit 6000 lümen değil , ortama göre kendini ayarlayabiliyorsa süper bir cihaz :) , yani ışık sensörü var o zaman üzerinde :)

o mavi pilleri alacak arkadaşa tavsiyem olur ki kesinlikle kullanmasın , 2 dolarlık bir pile güvenip ne yola cıksın nede pilin kendisine güvensin :)

bu felaket derece kavramınızı merak ettim bir foto yayınlarsanız aydınlanmış oluruz

TM26 Türkiyede 4 pil dahil ( 2400 mah ) 750-800 civarı alabiliyorsunuz ( satıcı ile anlasırsanız sarj cihazınıda hediye verebilir , i4 )

*Tam 6000 lumen dediğinizi anımsıyorum fakat lens değeri 3000 lümen diyorsunuz sonradan :)
    bu fener 3000 mi 6000 mi :)

Ortama göre kendini ayarlama gibi birşey yazmadım sanırım. Veya yazıyorsa ben göremiyorum. :)

Bu ledler standart 3.6-3.7 V. pil ile çalışır ve bu voltaj ile max. 1040 lümen güç verir. 3 adet olunca 3 ile çarpın. Eğer siz batarya kısmını modifiye edip daha yüksek voltaj verirseniz, çıkış güçleri de artar ama ömrü azalır. O şekilde yapılacak modifiyeler sonucu bu fenerden ancak 6000 lümen güç alabilirsiniz. Yani PMPO ve RMS değerler gibi. Piller konusunda yorum yapamayacağım çünkü kullanmadım. Fiyatını da ona göre verdim zaten.

Ben en iyisi size aldığım linki yazayım siz ona göre değerlendirin. Ben aynısını buraya yazdım. Alıcı arkadaş aldığında gerekli yorumu yapar. :) Bu arada fiyatlar da güzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 4 Kasım 2013; 16:08:12 >

• Satılmıştır. Alan arkadaş eline geçtiğinde cihazı kullanıp yorumunu yapar. Saygılar.

• Fener güzelmiş .
    İlanı geç görmüşüm,kacırmısım.
    Alan arkadaşa hayırlı olsun.
  • Cihazı bugün teslim aldım.
    Ürün hakkında ilandaki açıklamalar aynen doğrudur.İki kademeli yanmakta ve yüksek kademede 5m mesafeden bakıldığında bile gözünüzü rahatsız edecek derecede kuvvetli bir ışık gücüne sahiptir.
    Satıcı arkadaşla güven sorunu olmadan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.