Şimdi Ara

6000 TL sı ile PS3 mü alayım yoksa iyi bir notebook mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birkez ps3 te oyun oynadinmi bazi oyunlar disinda,mesela starcraft,bilgisayarda aslaya yakin oyun oynamazsin.(bence)
  • Zenginin parası zügürdün klavyesini yorarmış
  • Cevaplar için saolun.
    Öyle çok zengin değilim. Orta sınıf sayılırım tahminimce. Ama sanki orta sınıf azaldı Türkiye'de. Millet ya zengin ya da fakir.
    Kaç senedir takip edip harcama yapmamak için sabrediyorum . Ömrüm beklemekle geçiyor sanki. Bekle lcd tvlerin fiyatı düşecek. Bekle Full hd ler çıkacak. Bekle PS3 fiyatları düşecek. Bekle oyun fiyatları düşecek diye biz de bekliyoruz. O yüzden aslında bu kadar yüksek rakam telaffuz ettim. Gına geldi artık. Sonuçta kaç senedir bekliyorum:) Artık bi harcama yapıcam bir daha arkama bakmıyacağım. Gerçi idare eder bi notebook var. Basit seviyede gene arada zaman olduğunda oyun oynuyoz. PS3 cafelere falan takılıyoz. Ama öbür taraftan bekle bekle nereye kadar. Sabrımın sınırına kadar. Güzel bir harcama yapıp stress atmak istiyorum artık. Millet ne harcamalar yapıyor. Artık benim ki de olsun o kadar.
    355GTS Karikatür süper aklına gelmiş kardeş ne diim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyhat -- 20 Aralık 2010; 20:38:12 >

• Kesinlikle PS3 al..oyunlar ve aparatlar tek seferde 2000tl tutmaz zaten ilk seferde alıcağın oyunlar(Fifa11,NBA2k11,UC2,KZ2,CoD:Black ops,ve EN ÖNEMLİSİ Gran Turismo 5!!!) GT5 için özel direksiyon var oda zaten GT5+DFGT direksiyon elecktro world de 199 tl gibi büyük bir kampanyada

PS3 Her zaman 1 adım öndedir

NOT:İleride 2000tl gibi harcaya bileceğin paran olursa XBOX 360 ve Kinect(movu'n en gelişmiş hali) al
  • 3D yerine bi HD Tv al, yanına da XBox 360 alırsın. Nasıl olsa oyun derdi yok korsan tak oyna.

Lap Top'u aklının ucundan bile geçirme. Hele ki önümüzdeki sene çıkacak olan Uncharted 3 ve birçok oyunu göz önüne alınca.
  • Paran var derdin var arkadaş, nereye harcayacağını şaşırıyorsun .
  • 6000 tl ye git tek maç iddaa oyna
  • Zenginin parası züğürdün çenesini yorrmış ya aynı hesap.Bende dahil 6000 TL yi harcamanın derdine düştük biranda
    Şaka bi yana dostum,elindeki para birçok teknolojiyi aynı anda kullanmana yetecek miktarda zaten.
    Ben senin yerinde olsam 2500 tl ye bir LED TV alırdım.1500 TL ye de PS3+Oyunlarımı+Ses Sistemimi alırdım.Kalan 2000 TL yede zaten iyi bir laptop alabilirsin.
  • araban yoksa 90 model bişey al
  • bence bukadar parayi biriktirmişsin gidip'de bir konsol için harcama yani 2 bin tl bile sana yeter artar bence ps3 600 tl , 1.000 milyar ve 1.400'ede güzel bi televizyon al sana yeter fazla bile :D oyunlari işe karıştırma bence yani alirsin elbet onlari :) Sonra pişman olma yani
  • 6000 tl lik altın alırım. yazın satarsın. aradaki fark da yanına kalır.
  • 700 tl ps3 - 300 tl oyun (artar bile) - 200 TL Move - 2000 tl led tv - Vee Armut koltuk cips-kola-çerez keyfine bak
  • laleli YE GİT

BİR İDAŞ YATAK AL SONRA
    Bİ EBONY
    Bİ RUS
    Bİ ASYALI

AL :)

6 BİN TL BİR HAFTA YETER ESAS PLAYSTATİON ORDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 22 Aralık 2010; 21:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

araban yoksa 90 model bişey al

+1
  • ben de oyun sistemi kurmak için baya bir harcama yapmıştım.
    40 inç 40c750 3d lcd tv 2100 tl
    ps3 840 tl
    oyunlar 400 tl
    ses sistemi 300 tl
    move starter 150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssbaycelebi -- 23 Aralık 2010; 18:31:05 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.