Şimdi Ara

6000TL BÜTÇEYLE LAPTOP ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN TAVSİYE VERİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi ge73 raider (16gb ram 105ti lı olan) almayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz. Monster 2.kalite malzemeler kullanıyor diye duydum ve çok fazla kullanıcı yorumlarında olumsuzluklar okudum lütfen tecrübe sahipleri yardımcı olabilir mi? Birde 17inc olmasında ısrarcıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saeleam -- 10 Nisan 2018; 18:29:15 >

• 17.3 ekran istiyorsanız pek fazla seçenek yok 1050ti olarak sadece msi ve hp omen var bence msi ge73 7rd raider daha iyi bir seçenek olur bu ikisi arasında ben daha yeni aldım gtx 1070 olan modeli hem soğutma hemde performans olarak çok memnun kaldım ekran 120 hz kaliteli bir ekranı var indirim ile 6000 civarına alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monster msi arasında kasa kalitesi farkı mevcut evet.

istenilen performans mı yoksa kalitemi? sizin burada tercihiniz kalite gibi duruyor. 6000 tl ye o dediğini modeli göremedim.

ben bu konuda performans yanlısıyım. 6000 tl ye 1050ti laptop almak mantıklı gelmiyor açıkcası. 120hz lik artısını her oyunda fakedemezsiniz sebebi bunun için önce 120 fps leri görebilmeniz lazım. her oyunda 1050 ti ile bu mümkün değil. ayrıca monster kullandım arkadaşlarımda ve tanıdıklarımda var. bugüne kadar hiç kasa kalitesi kötü şikayeti almadım. (illaki far var biri plastik biri alüminyum)

ben olsam 6000 tl ye 1060 lı notebooklara bakardım. bir iki aya zaten yeni nesil işlemciler kullanılmaya başlanacak. bunlarda %40-50 arası artış bekleniyor. ve yıl sonuna doğru yeni 1100 serisi kartlar kullanılacak. 1050ti alarak performasn konusunda 1-0 geriden başlamak istemezdim.

1-2 aydır piyasayı takip ediyorum. kendimde 7000 tl lik monster t5 16.1 modelini almayı düşünüyorum. geçenlerde hepsi burada çok güzel msi indirimi yaptı onu kaçırdım. o beni çok üzmüştü. şimdi kdv indirimini bekliyorum. eğer oradan uygun bir fırsat ürünü gelmezse ay sonuna doğru monster alacağım.

• Açıkçası ciddi olarak lol ve pubg oynamaya ağırlık verecek gibiyim bunlara ek olarakta elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ilk senem , beni 4 5 sene götürsün ve zevk aldigim bu oyunlarda iyi is çıkarsın istiyordum msida sanki bu kaliteyi daha çok sunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 6 bin gidip 1050 ti li makinaya verilmez.
    piyasada saçma bi msi = elit algısı var. msi widowslu platformaların appleıdır bence. fiyatlar gereksiz şişik. sonuçta malzeme dediğin altın kaplama değil. çinde 2. sınıf metalden yapılıyor hepsi. illaki bir değildir ama gtx 1060 alınacak paraya 1050ti satacak kadar da değil. bence 6 bine 6 gb gtx 1060 lı bi makine bakın.
  • Hocam bu kadar parayı bir araya getirdiysen Üzerine biraz daha ekleyip gtx 1060'lı bir cihaz almanı öneririm. Performans olarak gtx 1050ti'dan çok daha iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.