Bildirim
600tl anakart ram işlemci tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar -
MSI Z68A-G43 (G3) SATA 3.0 USB3 PCI Express 3.0 .............................275 TL
INTEL CORE I5 2320 SOKET 1155 3.0GHZ 6MB CACHE 32NM İŞLEMCI.....348 TL
KINGSTON 2GB HYPERX DDR3 1333MHZ CL7 TEK MODÜL RAM ................36 TL
Toplam : 659 TL Vatan bilgisayar (i5 aşağısını alma ) Bu fiyattan aşağısına iyi bir şey alamazsın
WorldCard 10 Taksit, WorldCard 5 Taksit, Axess 10 Taksit, Axess 5 Taksit, Havale
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 30 Ekim 2011; 12:05:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: StrongBody
yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar
x4 955
birtane am3 anakart
4 gb ram
artan parayla ekran kartı bakabilirsin... -
çok klasik olacak ama bu bütçe için i5 2320 mi yoksa x4 955 mi ii olur. birde ben bölümüm sebebiyle visuall studio ve photosop kullanıyorum.bunlarıda dikkate alırsanız sevinirim. -
quote:
çok klasik olacak ama bu bütçe için i5 2320 mi yoksa x4 955 mi ii olur. birde ben bölümüm sebebiyle visuall studio ve photosop kullanıyorum.bunlarıda dikkate alırsanız sevinirim.
o zaman kesinlikle i5 2320 -
peki bu işlemci bana her oyunda rahatlıkla yetecekmi? -
quote:
peki bu işlemci bana her oyunda rahatlıkla yetecekmi?
Ekran Kartı.. -
ekran kartı gt 430 du ama 2. el bi 4850 aldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X