Şimdi Ara

600tl butce ile maximum yukseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İ3 3.2 ghz
    6 gb (4+2)ram
    500 gb hdd
    1gb 64 bit e.k(ilk yukseltme buna olacak)
    Sistem bu , 600tl butcem var,gta 5 oynayacak bir pcye donusturmek istiyorum. Tavsiyeleri bekliyorum. En fazla 750tlye cikabilirim. Onerileri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam i3 kaç modeli nedir ona göre söyle,ayrıca gpu için sanırsa sadece gtx 750ti'nin en ucuz modelini yaparız.Para kalırsa ikilik rami dörtlükle değiştir bence güzel olur
  • Hocam 1.nesil,hatta piyasada yok bile diyebilirim. 6 sene kadar oldu alali i3'ü. Su an aklimda degil yani modeli. Ekran kartim tam bir rezillik ama. Rami dusundum bende 12 toplamda iyi olur dedim. Fakat islemci kaldirir mi ? Beni dusunduren o

• 750 tl ile fazla bir değişim olmaz gibime geliyor durumunuzun olmasını bekleyin ve yeni bir bilgisayar toplaamaya çalışın illa güncellemek istiyorum diyorsanız size ben birşeyler önermeye çalışırım
  • Haci sen ekran kartini
    gtx 750ti al 450TL civari
    Bir de high power element plus al 180TL
    Civari. Seninkisi ilk nesil islemci.
    Sistemindeki psu nedir bilmiyorum. i3 az bi oc ile 4ghzde kullanilir. Seninkisi 550 falansa çok iyi. Kalan paraya da cooler master hyper t4 sogutucu al 4ghzde gtx750ti ile gta5i oynarsin

Gta5in minimum sistem gereksinimi
    İslemci quad q6600 islemci ve 9800gt.

Yani senin sistem soyledigim sekilde minimum degil medium seviyede oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 14 Ocak 2016; 2:52:55 >
  • Psu da almam gerekecek.islemciyi i7 ye yukseltiym dedim, 1155 pin oldugu icin degmez diye dusundum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirttiğiniz tarihlerde, belirttiğiniz özellikte İ3 1155 pin işlemci bulamadım. Muhtemelen sizin işlemciniz İ3 550 (1156 pin). İşlemci değişikliğine gitmeniz mantıklı olmaz. İ3 550 günlük oyunların çoğu için yeterlidir, kullanabildiğiniz kadar kullanın.
    Zalman ZM400-LX güç kaynağı,
    MSI R7 370 Gaming 2GB ekran kartı
    700TL civarında, 1080p high ayarda oynayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1700 tl ile ne yapilir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.