Şimdi Ara

600tl sistem onerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vatan bilgisayar hesabımdan ürünleri sepete atarak ekran fotoğrafı çektim onu yapmak için. Ürünleri sepete atınca avantajlı tutar diye yazar %30 ile kaç tlye geleceği.
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Hocam Bide Bu Sistem 800 TL Ye Geliyor İndirimle İyi Olurmu ?

600tl sistem onerisi

Yada Bu Hangisi Daha İyidir ?

AMD A10 6800K SOKET FM2 4.1GHZ 4MB CACHE 32NM İŞLEMCI + HD8670D GPU

SEAGATE 3.5" 500GB BARRACUDA SATA 3.0 16MB CACHE 7200RPM HARDDISK

MSI FM2-A55M-E33 AMD FM2 A55 DDR3 2133MHZ (O.C.) VGA&DVI ANAKART

COOLER MASTER CMP-350 500W MIDT ATX SİYAH KASA

CORSAIR 4GB VALUE DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurumuz

Hocam Bide Bu Sistem 800 TL Ye Geliyor İndirimle İyi Olurmu ?

600tl sistem onerisi

Yada Bu Hangisi Daha İyidir ?

AMD A10 6800K SOKET FM2 4.1GHZ 4MB CACHE 32NM İŞLEMCI + HD8670D GPU

SEAGATE 3.5" 500GB BARRACUDA SATA 3.0 16MB CACHE 7200RPM HARDDISK

MSI FM2-A55M-E33 AMD FM2 A55 DDR3 2133MHZ (O.C.) VGA&DVI ANAKART

COOLER MASTER CMP-350 500W MIDT ATX SİYAH KASA

CORSAIR 4GB VALUE DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM

Anakartı p21 yapıp, ramlari gskill 4gb 1600mhz yapıp, kasayı aynısının 500 watt olanından alırsanız olur.
    P21 yapın dememin nedeni: 23 ile 21 in farkı sadece p23 de onboard ekran kartı var fark o. Siz de zaten ekran kartı alacaksınız bu yüzden gerek yok p23 e. Edit: P23 te onboard da dvi çıkışı var tek fark o. İnternet üzerinden alacaksanız p23 alın çünkü 21 stokta yok.
    Rami değiştirin dememin sebebi: aynı fiyata 1600mhz raminiz olur. Edit2: P23 ramları max 1333mhz de çalıştırabiliyor p21 max 1600mhz
    Kasayı değiştirin dememin sebebi: İlk sistem apu olduğu için az güç çeker ona 200watt kaynaklı kasa önermiştim ama bu sisteme 350watt yazan kasa alırsanız yetersiz gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 25 Ekim 2013; 17:37:37 >

858 TL oldu Hocam :D Bi 800 tl Olsaydı
    bide hocam p21 bulamadım sıtesınden magazadan alcamda magazasında varmıdır sitede stokta yok yazmıyordu hic bulamadım :)
  • kurumuz kullanıcısına yanıt
    Bulunduğu mağazalar yazar genel bilgilerin altında.
    Hocam Bazıları Diyorki Vatandan Sıstem Toplatmak Icın Oradan Orjinal Windows Almak Gerekiyomus Gerçekmi Bu

Hocam Bide Sistem 850 tl tuttu 800tl tutması lazım nereden kıssak olur sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurumuz

Hocam Bazıları Diyorki Vatandan Sıstem Toplatmak Icın Oradan Orjinal Windows Almak Gerekiyomus Gerçekmi Bu

Gerçek. Siz evde toplayabilirsiniz zor değil. Ben öyle yaptım. Ekran kartını 7730 yapabilirsiniz.

• Para versek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam aıle ızın verse toplarım off sen yapamazsın dıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurumuz -- 25 Ekim 2013; 23:06:30 >
    Sen yapamazsın mı diyorlar
    Galiba yazılımcı olacaksınız ilerde kodlama için istediğinize göre pc ye sarılacaksınız eliniz ayağınız gibi yazılımcı olacaksanız. Öğrenmeniz lazım bunları zor bir şey değil ki. Tek dert tarafı power ledi falan anakarta takmak. Yerleri karışık biraz.
    Hocam ben yapabılcegımı bılıyorum ama babam iste dademin reklam vardı laptop gördü sözde 2 binden 1 300 e düşmüş dedim ki kandırmaca ıslemcı dışında bıseyı iyi değil dedim güldü

Anne-Babaların teknolojiden anlamamaları gerçekten çok kötü biliyorum buna siz kendi aranızda konuşup karar verin. Evde toplamaktan başka çareniz var mı? -Yok. Siz bilirsiniz. Ona siz karar verin yönetici arkadaşlar da konuyu kilitlemesin fazla uzatmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.